Nenacitanie fora - problem s pravami na FTP cez group
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenacitanie fora - problem s pravami na FTP cez group
Nech tam tu druhou úpravu. Ta je dostatečná.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
Dobre, vdaka. Dufam, ze tento problem sa uz nevyskytne, a ze to bolo v tomto.
Dnes sa mi opat objavil problem, sice omnoho mensi, ale predsa.
Pri vymazani zlozky cache ked nacita forum, celkom dole na stranke sa niekedy objavi
Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /amd/10.0.0.20/home/data/html/horska-turistika.sk/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 112
V com to moze byt zasa chyba? Ja tvrdim, ze je chyba na strane hostingu, oni, ze na mojej strane..
Pri vymazani zlozky cache ked nacita forum, celkom dole na stranke sa niekedy objavi
Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /amd/10.0.0.20/home/data/html/horska-turistika.sk/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 112
V com to moze byt zasa chyba? Ja tvrdim, ze je chyba na strane hostingu, oni, ze na mojej strane..
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Chmod složky cache na 777.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
To mam..vid prispevky a problemy vyssie.
Tak sa trápim s rovnakým problémom,tiež mi vyhadzuje túto chybu ale iba pri doinštalovaných súboroch.
CHMOD priečinka cache mám na 770 a nejde zmeniť.Skúšal som aj culpritovu úpravu Includes/functions.php
Je nejaký spôsob,ako zmeniť CHMOD priečinka cache?Skúšobne som preniesol forum na iný hosting a tam je CHMOD 705 a ide meniť.Je možné,že to závisí od nastavenia servera?
CHMOD priečinka cache mám na 770 a nejde zmeniť.Skúšal som aj culpritovu úpravu Includes/functions.php
Je nejaký spôsob,ako zmeniť CHMOD priečinka cache?Skúšobne som preniesol forum na iný hosting a tam je CHMOD 705 a ide meniť.Je možné,že to závisí od nastavenia servera?
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Požiadaj o pomoc podporu webhostingu. Mimochodom, bežíš na Linuxovom serveri?
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Ano,beží to na linuxe.Vytvoril som nový priečinok cache,starý som premenoval a zmazal.Na tom novom už som zmenil CHMOD na 777 ale problém pretrváva.Nemože ísť o nejaku funkciu, ktorá to obmedzuje?
Áno, teraz vyšla prvá RC verzia phpbb 3.0.6, tá dokáže úplne zamedziť cacheovanie. Má však ešte veľa chýb...
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Moc si mi neporadil,potreboval by som vedieť aká funkcia alebo aké nastavenie to spôsobuje..Na jednom hostingu mi to beží bez problémov a na druhom nie,takže by mohlo ísť aj o nastavenie servera.
Tak to tým pádom bude v hostingu, lebo ohľadom cacheovania sa v phpbb nedá nič meniť v ACP...
🔔
Takže vytvorenie nového priečinka cache pomohlo,ale sa to prejavilo až dnes.Už je to OK!
edit:Tak už to zasa blbne...
edit:Tak už to zasa blbne...