Chybi tecky
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Chybi tecky
Dobry den, nastal mi problem kdyz jsem si pridal do hlavicky napisi chat a radio mezi FAQ a Hledat oni mi mezi nimi chybi takove ty tecky ktere jsou mezi ostatnima. Moc prosim o pomoc a doufam ze to tu este nebylo. Tady prikladam overall_header.
Re: Chybi tecky
je to proto, že k těm odkazům tu tečku musíš přidat ručně. Konkrétně u tebe musíš přidat znak •
V příloze by jsi ten soubor měl mít opravený, snad. Kdyby to bylo špatně, tak mi pošli link na fórum, a já ti to doopravím
V příloze by jsi ten soubor měl mít opravený, snad. Kdyby to bylo špatně, tak mi pošli link na fórum, a já ti to doopravím
Re: Chybi tecky
Uz je to dobry diky.