RedBar
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
RedBar
Ahoj, víceméně nevím jak dál, tak píši sem...
Nainstaloval jsem MOD RedBar přesně podle instalace... SQL dotazy jsem v pořádku udělal, MOD přidal, cache vyčistill, šablonu obnovil... Jenže... V adminu na místě, kde by se odkaz na nastavení RedBaru měl ukazovat, není... Je možné že je to tím, že mám verzi 3.0.0 a nebo je jádro pudla někde jinde? Děkuji moc...
Nainstaloval jsem MOD RedBar přesně podle instalace... SQL dotazy jsem v pořádku udělal, MOD přidal, cache vyčistill, šablonu obnovil... Jenže... V adminu na místě, kde by se odkaz na nastavení RedBaru měl ukazovat, není... Je možné že je to tím, že mám verzi 3.0.0 a nebo je jádro pudla někde jinde? Děkuji moc...
Re: RedBar
A přidal si modul REDbaru v ACP?, musíš to udělat manuálně.
Prolomte hranice jiných světů, pište o tom, čemu jiný neuvěří.
http://www.krnac.cz I www.duchove.com
http://www.krnac.cz I www.duchove.com
"Nainstaloval jsem MOD RedBar přesně podle instalace"
Tudíž jsem udělal vše přesně podle tohoto:
Přejděte do ACP -> Systém -> Moduly :: Administrace fóra.
Dole do textového pole zadejte RedBar a klikněte na "Vytvořit nový modul"
Nově vytvořený modul povolte.
Rozklikněte modul RedBar a z rozbalovacího menu vyberte "RedBar³ Configuration" a klikněte na "Přidat modul", který zároveň povolte.
Pročistěte cache a obnovte šablony.
Dále musíte nastavit povolení pro editaci RedBar lišty.
Přejděte do ACP: Uživatelé a skupiny - Oprávnění skupin - Administrátoři - Vybrat druh - Administrátorská oprávnění - záložka Různé - 'Může spravovat RedBar'
Screen že nekecám (soubory jsou nahrané, SQL příkazy vykonané)....

Tudíž jsem udělal vše přesně podle tohoto:
Přejděte do ACP -> Systém -> Moduly :: Administrace fóra.
Dole do textového pole zadejte RedBar a klikněte na "Vytvořit nový modul"
Nově vytvořený modul povolte.
Rozklikněte modul RedBar a z rozbalovacího menu vyberte "RedBar³ Configuration" a klikněte na "Přidat modul", který zároveň povolte.
Pročistěte cache a obnovte šablony.
Dále musíte nastavit povolení pro editaci RedBar lišty.
Přejděte do ACP: Uživatelé a skupiny - Oprávnění skupin - Administrátoři - Vybrat druh - Administrátorská oprávnění - záložka Různé - 'Může spravovat RedBar'
Screen že nekecám (soubory jsou nahrané, SQL příkazy vykonané)....

-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
ACP => REDBA3 => Nastavení RedBar3 ti fungovat nebude
ACP => .MODY => REDBA3 => Nastavení RedBar3
ACP má panel, kategorii a nastavení ne jen panel a nastavení. Pokud tam nemáš kategorii tak nemůžeš spravovat a nastavovat.
ACP => .MODY => REDBA3 => Nastavení RedBar3
ACP má panel, kategorii a nastavení ne jen panel a nastavení. Pokud tam nemáš kategorii tak nemůžeš spravovat a nastavovat.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
Nějak nevím... Dělal jsem vše podle návodu, tudíž to tam být musí... Na demo screenu to je taky -> http://www.phpbb.com/community/download ... &mode=view
Super, mám to ani nevím jak.... Poraď si sám funguje... ;) Kdyžtak to tu smažte... Díky... ;)
To je škoda, že nevíš jak, mám úplně stejný problém a už nevím co s tím.
RedBar
Ahojda , ja jsem vse udelal take jak se ma podle navodu jenom trosku rozhazene nazvy viz obrazek nejake zavorky pred slovem a za slovem .
A po pridani nejakeho linku ktery chces mit nahore jako rychlou volbu jak je horni uzivatelska lista tak tam zadne linky nejsou .......
A po pridani nejakeho linku ktery chces mit nahore jako rychlou volbu jak je horni uzivatelska lista tak tam zadne linky nejsou .......
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Texty v zátvorkách znamenajú, že Ti chýba súbor s prekladom MODu. V inštalácii si mal určite nejaký EN language súbor, ktorý musíš skopírovať na to isté miesto avšak do CZ zložky a následne ho preložiť. Každá zmena štýlov vyžaduje výmaz cache.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Neupravil si spravne jazykove subory.
.
.
Na sekundu rovnako ako WW6, no teda
.
.
Na sekundu rovnako ako WW6, no teda
Zahledl jsem tam akorat nejaky modx.prosilver.en.xsl ,,, ale nedocetl jsem se v tom install.xml kam a jak ho nahrat ci spustit a ostatni nalezitosti ...WhiteWolfSix píše:Texty v zátvorkách znamenajú, že Ti chýba súbor s prekladom MODu. V inštalácii si mal určite nejaký EN language súbor, ktorý musíš skopírovať na to isté miesto avšak do CZ zložky a následne ho preložiť. Každá zmena štýlov vyžaduje výmaz cache.
xsl subor nikam nenahravas. Otvor install.xml a chod podla pokynov. Ak mas upravit language/en/nieco.php, uprav aj language/cs/nieco.php. Takisto je to s uploadovanim suborov.
To bude asi ten zadrhel ze jsem tam upravil ten kod pouze jak je psano v en a nikoliv v cz...Ďuri píše:xsl subor nikam nenahravas. Otvor install.xml a chod podla pokynov. Ak mas upravit language/en/nieco.php, uprav aj language/cs/nieco.php. Takisto je to s uploadovanim suborov.
Jdu to jeste skusit. Jsem to pro jistotu odinstaloval a jeste to skusim znovu vc. Cz nainstalovat.
Pripadne napisu .. A dekuji
Ahojda, tak jsem vse dodelal ... Zobrazeni v admin menu v poho ... Jenom se to nezobrazuje v foru - ta lista ..Ďuri píše:xsl subor nikam nenahravas. Otvor install.xml a chod podla pokynov. Ak mas upravit language/en/nieco.php, uprav aj language/cs/nieco.php. Takisto je to s uploadovanim suborov.
na hornim ani na dolnim panelu .. Spise bych byl pro horni ....
Viz obrazek
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Prečítaj si moju poslednú vetu v tomto príspevku: http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=75827#p75827
WhiteWolfSix (WW6)