Code (neviditelný)
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
Kemnden
Code (neviditelný)
Určitě tady ty odpovědi už někde jsou a tak se omlovám že to opakuju ale nenašel jsem je tu. Potřebuju aby neregistrovaný neviděl to co je v code. Jestli je na to nějákej Mod nebo něco??? Aby bylo viddět jakou sekci moderuje jakej moderátor (dole pod popisem sekce. Např: Moderátoři: bal, bla, bal). No a do třetice když edituju overall_header.html a uploadnu to na web tak se nic nestane. Nevím čím to je?? Pls pomozte. Předem díky za odpověď. 
-
lukis
- Kontaktovat uživatele:
Re: Code (neviditelný)
po tom uploudu musíš obnovit šablony a promazat cache.
A na ty ostatní otázky tu odpověď najdeš.....
A na ty ostatní otázky tu odpověď najdeš.....
-
Kemnden
No tak asi jsem zapoměl podotknot že jsem uplnej začátečník. Takže sem to něják nepochopil sry. No a ty ostatní věci s tima moderátorama bych si něják poradil, ale s tím neviditelnám code to fakt nevím com mám dělat. Skoušel jsem to googlit a nic a tady taky nic. Nevím no
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Warez fóra nepodporujeme...Kemnden píše:Určitě tady ty odpovědi už někde jsou a tak se omlovám že to opakuju ale nenašel jsem je tu. Potřebuju aby neregistrovaný neviděl to co je v code. Jestli je na to nějákej Mod nebo něco???
Toto nastavíš v ACP v nastaveniach fór.Kemnden píše:Aby bylo viddět jakou sekci moderuje jakej moderátor (dole pod popisem sekce. Např: Moderátoři: bal, bla, bal).
V ACP daj vymazať cache.Kemnden píše:No a do třetice když edituju overall_header.html a uploadnu to na web tak se nic nestane. Nevím čím to je?? Pls pomozte. Předem díky za odpověď.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
Kemnden
Tohle nebude warez forum bude to o grafice a všechna grafika se bude dávat do code. Návody atd...
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak hľadaj, ja by som Ti to tiež musel hľadať.
WhiteWolfSix (WW6)
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
open includes/bbcode.php
replace with
open language/en/viewtopic.php
find
after add
Kód: Vybrat vše
$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . $code . $this->bbcode_tpl('code_close');Kód: Vybrat vše
global $user;
$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . ( ( !$user->data['is_registered'] ) ? $user->lang['LOGIN_VIEW_CODE'] : $code ) . $this->bbcode_tpl('code_close');find
'LOGIN_VIEWTOPIC' => 'The board requires you to be registered and logged in to view this topic.',Kód: Vybrat vše
'LOGIN_VIEW_CODE' => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy v tagu CODE.',-
Dr.Millhaus
musím poděkovat. Docela mi to pomůže. Děkuji.
Čmelák má plochu křídel 0,7 cm2 a 1,2 g tělesné váhy. Podle zákonů aerodynamiky je zcela nemožné, aby létal.
Čmelák to ale neví ... a tak létá!
Dělejte to jako čmelák
Čmelák to ale neví ... a tak létá!
Dělejte to jako čmelák
-
Kemnden
Jo díky snažil jsem se to hledat na googlu a nic a na phpbb.com je to až příliš moc anglicky. Máš to u mě
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
Nemíchej jazyky a nech angličtinu s angličtinou a slovenčinu se slovenčinou.Kamahl píše:open includes/bbcode.phpreplace withKód: Vybrat vše
$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . $code . $this->bbcode_tpl('code_close');open language/en/viewtopic.phpKód: Vybrat vše
global $user; $code = $this->bbcode_tpl('code_open') . ( ( !$user->data['is_registered'] ) ? $user->lang['LOGIN_VIEW_CODE'] : $code ) . $this->bbcode_tpl('code_close');
findafter addKód: Vybrat vše
'LOGIN_VIEWTOPIC' => 'The board requires you to be registered and logged in to view this topic.',Kód: Vybrat vše
'LOGIN_VIEW_CODE' => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy v tagu CODE.',
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
njn ospravedlnujem sa, skopcil som svoju upravu co som mal ulozenu a ja som si to neprekladal
-
medvidecek
Ahoj chci se zeptat, když toto otevřu (open language/en/viewtopic.php
find) a najdu co potom
mám to nahradit tímto??
Jsem začátečník tak nemám zkušenosti děkuji za odpověď.
find) a najdu co potom
'LOGIN_VIEW_CODE' => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy v tagu CODE.',-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
nie, máš to pridať za to. stačí si preložiť slovíčko "add". na webe je dnes už veľa online slovníkov