Code (neviditelný)

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
Kemnden

Code (neviditelný)

Příspěvek od Kemnden » pon 18. srp 2008 10:02:40

Určitě tady ty odpovědi už někde jsou a tak se omlovám že to opakuju ale nenašel jsem je tu. Potřebuju aby neregistrovaný neviděl to co je v code. Jestli je na to nějákej Mod nebo něco??? Aby bylo viddět jakou sekci moderuje jakej moderátor (dole pod popisem sekce. Např: Moderátoři: bal, bla, bal). No a do třetice když edituju overall_header.html a uploadnu to na web tak se nic nestane. Nevím čím to je?? Pls pomozte. Předem díky za odpověď. :-)

lukis
Kontaktovat uživatele:

Re: Code (neviditelný)

Příspěvek od lukis » pon 18. srp 2008 10:19:07

po tom uploudu musíš obnovit šablony a promazat cache.
A na ty ostatní otázky tu odpověď najdeš.....

Kemnden

Příspěvek od Kemnden » pon 18. srp 2008 10:51:25

No tak asi jsem zapoměl podotknot že jsem uplnej začátečník. Takže sem to něják nepochopil sry. No a ty ostatní věci s tima moderátorama bych si něják poradil, ale s tím neviditelnám code to fakt nevím com mám dělat. Skoušel jsem to googlit a nic a tady taky nic. Nevím no

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pon 18. srp 2008 11:03:08

Kemnden píše:Určitě tady ty odpovědi už někde jsou a tak se omlovám že to opakuju ale nenašel jsem je tu. Potřebuju aby neregistrovaný neviděl to co je v code. Jestli je na to nějákej Mod nebo něco???
Warez fóra nepodporujeme...
Kemnden píše:Aby bylo viddět jakou sekci moderuje jakej moderátor (dole pod popisem sekce. Např: Moderátoři: bal, bla, bal).
Toto nastavíš v ACP v nastaveniach fór.
Kemnden píše:No a do třetice když edituju overall_header.html a uploadnu to na web tak se nic nestane. Nevím čím to je?? Pls pomozte. Předem díky za odpověď. :-)
V ACP daj vymazať cache.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Kemnden

Příspěvek od Kemnden » pon 18. srp 2008 13:01:06

Tohle nebude warez forum bude to o grafice a všechna grafika se bude dávat do code. Návody atd...

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pon 18. srp 2008 15:44:55

jj, tak hľadaj, ja by som Ti to tiež musel hľadať.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamahl » pon 18. srp 2008 16:23:33

open includes/bbcode.php

Kód: Vybrat vše

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . $code . $this->bbcode_tpl('code_close');
replace with

global $user;

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . ( ( !$user->data['is_registered'] ) ? $user->lang['LOGIN_VIEW_CODE'] : $code ) . $this->bbcode_tpl('code_close');
open language/en/viewtopic.php
find

'LOGIN_VIEWTOPIC'      => 'The board requires you to be registered and logged in to view this topic.',
after add

'LOGIN_VIEW_CODE'      => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy v tagu CODE.',

Dr.Millhaus

Příspěvek od Dr.Millhaus » pon 18. srp 2008 16:28:09

musím poděkovat. Docela mi to pomůže. Děkuji.
Čmelák má plochu křídel 0,7 cm2 a 1,2 g tělesné váhy. Podle zákonů aerodynamiky je zcela nemožné, aby létal.
Čmelák to ale neví ... a tak létá!
Dělejte to jako čmelák

Kemnden

Příspěvek od Kemnden » pon 18. srp 2008 16:58:21

Jo díky snažil jsem se to hledat na googlu a nic a na phpbb.com je to až příliš moc anglicky. Máš to u mě

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Culprit » úte 19. srp 2008 7:19:42

Kamahl píše:open includes/bbcode.php

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . $code . $this->bbcode_tpl('code_close');
replace with

global $user;

$code = $this->bbcode_tpl('code_open') . ( ( !$user->data['is_registered'] ) ? $user->lang['LOGIN_VIEW_CODE'] : $code ) . $this->bbcode_tpl('code_close');
open language/en/viewtopic.php
find

'LOGIN_VIEWTOPIC'      => 'The board requires you to be registered and logged in to view this topic.',
after add

'LOGIN_VIEW_CODE'      => 'Iba registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy v tagu CODE.',
Nemíchej jazyky a nech angličtinu s angličtinou a slovenčinu se slovenčinou.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamahl » úte 19. srp 2008 10:30:02

njn ospravedlnujem sa, skopcil som svoju upravu co som mal ulozenu a ja som si to neprekladal

medvidecek

Příspěvek od medvidecek » ned 10. kvě 2009 19:18:19

Ahoj chci se zeptat, když toto otevřu (open language/en/viewtopic.php
find) a najdu co potom

mám to nahradit tímto?? ??? ???

Jsem začátečník tak nemám zkušenosti děkuji za odpověď.

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamahl » ned 10. kvě 2009 19:40:24

nie, máš to pridať za to. stačí si preložiť slovíčko "add". na webe je dnes už veľa online slovníkov

Zamčeno