zkoušku nahrál forum na wz.cz nainstaloval a věřte nebo ne zase to samé já už nevím co s tím ptal jsem se hodně lidí nikdo mi nepomohl
problém z administrací
-
Martinelini
problém z administrací
čau hoši mám takovej problém mám forum na www.mtc.protection-forum.net nedávno jsem ho založil normálně jsem šel do administrace udělal sekce vše a asi za 10 min jsem se chtěl znovu vrátit do administrace a už to nešlo napsalo to v IE : STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT a v opeře : přesměrovalo mě to na google
tak jsem si řekl že jsem asi něco udělal špatně znovu jsem forum nainstaloval a to samé ještě se k tomu přidala chyba emailer.php znovu jsem nahrál soubor emailer.php a to samé pak jsem jen tak na
zkoušku nahrál forum na wz.cz nainstaloval a věřte nebo ne zase to samé já už nevím co s tím ptal jsem se hodně lidí nikdo mi nepomohl
a že mi někdo napadl forum to asi ne protože po nainstalování tak 10 min a začlo to dělat nikdo nebyl regnutej ani anonymní
prosím HELP
-
Martinelini
-
Martinelini
Ameeck píše:Malej dotaz, mozna ti zni uplne banalne, ale na jakou adresu des, kdyz se chces dostat do administrace?Martinelini píše:tak já už nemůžu nainstaloval jsem forum na wz.cz vymazal contrib a install a chci jít poprvé do administrace a nejde to proboha help![]()
:?: jak na jakou adresu ? normálně se přihlásím a dole je administrace kliknu a napíše to STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT
je tam link http://www.mtc.protection-forum.net/adm ... f29e85b57d
-
Martinelini