problém z administrací

Máte nějaký problém s phpBB2 fórem, potřebujete radu? Zde můžete pokládat dotazy.
Martinelini

problém z administrací

Příspěvek od Martinelini » ned 15. led 2006 13:40:35

čau hoši mám takovej problém mám forum na www.mtc.protection-forum.net nedávno jsem ho založil normálně jsem šel do administrace udělal sekce vše a asi za 10 min jsem se chtěl znovu vrátit do administrace a už to nešlo napsalo to v IE : STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT a v opeře : přesměrovalo mě to na google :cry: tak jsem si řekl že jsem asi něco udělal špatně znovu jsem forum nainstaloval a to samé ještě se k tomu přidala chyba emailer.php znovu jsem nahrál soubor emailer.php a to samé pak jsem jen tak na
zkoušku nahrál forum na wz.cz nainstaloval a věřte nebo ne zase to samé já už nevím co s tím ptal jsem se hodně lidí nikdo mi nepomohl :cry: a že mi někdo napadl forum to asi ne protože po nainstalování tak 10 min a začlo to dělat nikdo nebyl regnutej ani anonymní :cry: prosím HELP

o.no
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od o.no » ned 15. led 2006 14:18:24

mno ohledně toho emaileru tak si potom jdi do administrace -> konfigurace a tam úplně dole u "Použít SMTP Server pro e-mail" zaškrtni ANO, mno a to s tím adminem, zkus clou administraci smazat a nahrát ji tam znovu, pokud nepujde tak ještě zkusit kompletní reinsta fóra i s db

Martinelini

Příspěvek od Martinelini » ned 15. led 2006 14:50:22

tak já už nemůžu nainstaloval jsem forum na wz.cz vymazal contrib a install a chci jít poprvé do administrace a nejde to proboha help :cry:

ameeck

Příspěvek od ameeck » ned 15. led 2006 15:05:20

Martinelini píše: tak já už nemůžu nainstaloval jsem forum na wz.cz vymazal contrib a install a chci jít poprvé do administrace a nejde to proboha help :cry:
Malej dotaz, mozna ti zni uplne banalne, ale na jakou adresu des, kdyz se chces dostat do administrace?

Martinelini

Příspěvek od Martinelini » ned 15. led 2006 18:53:28

Ameeck píše:
Martinelini píše:tak já už nemůžu nainstaloval jsem forum na wz.cz vymazal contrib a install a chci jít poprvé do administrace a nejde to proboha help :cry:
Malej dotaz, mozna ti zni uplne banalne, ale na jakou adresu des, kdyz se chces dostat do administrace?

:?: jak na jakou adresu ? normálně se přihlásím a dole je administrace kliknu a napíše to STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT

je tam link http://www.mtc.protection-forum.net/adm ... f29e85b57d

Martinelini

Příspěvek od Martinelini » úte 17. led 2006 20:27:52

prosím vás help :cry:

Zamčeno