[code] jen pro registrované, jak?

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
Jean-Luc

[code] jen pro registrované, jak?

Příspěvek od Jean-Luc » pát 28. zář 2007 15:32:09

Zdravím!

Mám takovou prosbu... Mám PHPBB3 RC5 a potřeboval bych, aby se vše v tagu

Kód: Vybrat vše

zobrazovalo jen registrovaným uživatelům. Nechci zamezit úsplně přístup do fór pro návštěvníky, ale toto potřebuji... Víte jak?

PS: Hledal jsem, nenašel, možná jsem slepý, ale projel sem i ofic. fórum, bohužel až tak anglicky neumím a je tam strašně nepřehledno, proto se ptám zde.

Tom@S
Kontaktovat uživatele:

Re: [code] jen pro registrované, jak?

Příspěvek od Tom@S » sob 29. zář 2007 6:54:29

tak ja co som pozeral je hide bbcod ktory skyje obsah medzi tagmi vsetkym co neprispeli ale videl som aj code co skyje obsah uplne ale neviem ako to funguje pre anonymov ,mozno keby si im vypol pouzivanie bbcodov nemohli by to odkryt tazko povedat skym dam vediet,ak nezabudnem :wave:

Jean-Luc

Re: [code] jen pro registrované, jak?

Příspěvek od Jean-Luc » sob 29. zář 2007 22:54:30

Tom@S píše:tak ja co som pozeral je hide bbcod ktory skyje obsah medzi tagmi vsetkym co neprispeli ale videl som aj code co skyje obsah uplne ale neviem ako to funguje pre anonymov ,mozno keby si im vypol pouzivanie bbcodov nemohli by to odkryt tazko povedat skym dam vediet,ak nezabudnem :wave:
No Hide skryje userům co nepřispěli do diskuze, to ale nepotřebuju. Vypnutí BBCode taky nemá výnam, protože to co potřebuji je, aby to co je v tagu CODE bylo skryto před anonymoušema a registrovaní to viděli. Měl sem to kdysi v PHPBB2, ale nepamatuju si jak a Olympus je jiná sranda :)

Zamčeno