Přihlašování na dvakrát..
Přihlašování na dvakrát..
Když se na svém fóru pomocí přihlašovacího formuláře přihlásím (pokusím se o to), tak jsem stále nepřihlášen. Až když to udělám podruhé - jsem přihlášen. Vůbec netuším, kde je chyba :( To samé při odhlašování - při prvním pokusu o odhlášení stále figuruju v sekci:
"Celkem je zde přítomno 2 uživatelů: 1 registrovaný, 0 skrytých a 1 anonymní. " .. vydávám se jakoby za 2 usery (registrovaný a anonymní zároveň)
A další věc...nemůžu jaksi nastavit možnosti hlasování v jednotlivých částech fóra. Chci, aby mohli hlasovat i anonym...postupuju teda administrace -> fórum -> oprávnění -> vyberu sekci -> a u "hlasování" změním na "všichni"..kliknu na odeslat..vše se prý provedlo, jenže při dalším vstupu do oprávnění je vše při starém...hlasovat můžou jen registrovaní!
Jak se to dá změnit?
"Celkem je zde přítomno 2 uživatelů: 1 registrovaný, 0 skrytých a 1 anonymní. " .. vydávám se jakoby za 2 usery (registrovaný a anonymní zároveň)
A další věc...nemůžu jaksi nastavit možnosti hlasování v jednotlivých částech fóra. Chci, aby mohli hlasovat i anonym...postupuju teda administrace -> fórum -> oprávnění -> vyberu sekci -> a u "hlasování" změním na "všichni"..kliknu na odeslat..vše se prý provedlo, jenže při dalším vstupu do oprávnění je vše při starém...hlasovat můžou jen registrovaní!
Jak se to dá změnit?
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přihlašování na dvakrát..
snakeee píše: Když se na svém fóru pomocí přihlašovacího formuláře přihlásím (pokusím se o to), tak jsem stále nepřihlášen. Až když to udělám podruhé - jsem přihlášen. Vůbec netuším, kde je chyba :( To samé při odhlašování - při prvním pokusu o odhlášení stále figuruju v sekci:
Kód: Vybrat vše
Několik typů :
1) cookies (musí být povoleny v prohlížeči)
2) laděno na lokále (změnit adresu v administraci z localhost na aktuální)
3) špatně nastavené zabezpeceni pomoci cookies (změnit povoleno/zakázáno)
4) vymazat si cache
5) dát pouze http://adresa (bez www)-
Martinelini
smiesek píše:snakeee píše:Když se na svém fóru pomocí přihlašovacího formuláře přihlásím (pokusím se o to), tak jsem stále nepřihlášen. Až když to udělám podruhé - jsem přihlášen. Vůbec netuším, kde je chyba :( To samé při odhlašování - při prvním pokusu o odhlášení stále figuruju v sekci:
Kód: Vybrat vše
Několik typů : 1) cookies (musí být povoleny v prohlížeči) 2) laděno na lokále (změnit adresu v administraci z localhost na aktuální) 3) špatně nastavené zabezpeceni pomoci cookies (změnit povoleno/zakázáno) 4) vymazat si cache 5) dát pouze http://adresa (bez www)
ani jedno .. ani druhý .. ani páty .. nič *03*
-
aphopisteam
- Kontaktovat uživatele:
..
Ahoj, už se tady ten problém v minulosti projevil víckrát, tak by mě zajímalo, jestli se tomu někomu nepodařilo přijít na kloub. jedná se o toto :
měl jsem fórum na wz.cz , a poté jsem ho přesunul na placené ftp (blueboard).
Po přesunu se u několika uživatelů pbjevila potíž s přihlašováním - konkrétně že na první pokus se nešlo přihlásit, a až napodruhé se to podařilo. Podobně i s odhlašováním - při prvním odhlášení se stále vyskytoval dole v "přítomných uživatelích" nick odhlášeného.
Současně se tomu uživateli barevně neoznačovaly nepřečtená témata (všechno se ukazovalo jako přečtené, ačkoliv tam byly nové příspěvky). To možná je důsledek toho dvojího přihlašování?
Taky se mi někdy stalo, že jsem se viděl na fóru dvakrát - jako anonym i jako přihlášený. Může to být asi tím, že trvá 5 minut než se to aktualizuje, nebo délkou session..?
Mám v konfiguraci nastaveno :
-délka platnosti sezení (session) : 3600 s
-doména cookie : nic nevyplněno (nemá tam něco být?)
-jméno cookie : phpbb2mysql
-cesta ke cookie : / (tam je jen lomítko..?)
-Zabezpečení cookie (SSL): zakázáno
- v phpbb_config je uvedena aktuální adresa (tedy ne localhost)
- uživatelům jsem doporučil, at si zapnou v prohlížeči cookies, a zadávají adresu bez www.
měl jsem fórum na wz.cz , a poté jsem ho přesunul na placené ftp (blueboard).
Po přesunu se u několika uživatelů pbjevila potíž s přihlašováním - konkrétně že na první pokus se nešlo přihlásit, a až napodruhé se to podařilo. Podobně i s odhlašováním - při prvním odhlášení se stále vyskytoval dole v "přítomných uživatelích" nick odhlášeného.
Současně se tomu uživateli barevně neoznačovaly nepřečtená témata (všechno se ukazovalo jako přečtené, ačkoliv tam byly nové příspěvky). To možná je důsledek toho dvojího přihlašování?
Taky se mi někdy stalo, že jsem se viděl na fóru dvakrát - jako anonym i jako přihlášený. Může to být asi tím, že trvá 5 minut než se to aktualizuje, nebo délkou session..?
Mám v konfiguraci nastaveno :
-délka platnosti sezení (session) : 3600 s
-doména cookie : nic nevyplněno (nemá tam něco být?)
-jméno cookie : phpbb2mysql
-cesta ke cookie : / (tam je jen lomítko..?)
-Zabezpečení cookie (SSL): zakázáno
- v phpbb_config je uvedena aktuální adresa (tedy ne localhost)
- uživatelům jsem doporučil, at si zapnou v prohlížeči cookies, a zadávají adresu bez www.
-
riderx
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém, je tu někdo, kdo to již vyřešil?
Při problémech s přihlašováním, označování přečtených témat a podobných problémů tykajících se sessions a cookies nejdříve promažte cookies z vašeho fóra ve vašem prohlížeči a použijte tento MOD:
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=228741
-
riderx
- Kontaktovat uživatele:
tak s timhle modem moc nevím, dobře jsem pochopil, že má zkopírovat a vložit soubor cookies a to je hotovo? není tam ani kam, pls poradíte mi? :flush:Ameeck píše:Při problémech s přihlašováním, označování přečtených témat a podobných problémů tykajících se sessions a cookies nejdříve promažte cookies z vašeho fóra ve vašem prohlížeči a použijte tento MOD: