Uživatelské skupiny
Uživatelské skupiny
doufám že bude tento problém bude vyřešen s RC1 a to takový, že máte základní skupinu "Registrovaný uživatelé" do té se dostane každý uživatel zaregistrující se na fóře, pak si vytvoříte třeba skupinu "xxxxxx", definujete ji tak že přijmá jen na žádost, mno a když nějaký uživatel podá přihlášku do té skupiny a poté moderátor ji schválí a příjmě člena, tak uživatel je jak v skupině "Registrovaný uživatelé" tak i v "xxxxxx", proč se nenastaví ta skupina "xxxxxx" jako výhozí, popřípadě nejlépe nepřejde a skupina "Registrovaný uživatelé" se smaže, docela mě to vadí *07*
my name is fanky, my hobby there're girls, it's my life !

-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uživatelské skupiny
Myslím si, že toto je len vec nastavenia. Vždy si môžeš nastaviť, ktorá skupina je defaultná, t.j. ako sa bude daný užívateľ zobrazovať na fóre.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Těch několik výchozích skupin je tam kvůli oprávněním, která můžeš nastavovat více úrovňově, třeba skupina Registrovaní Uživatelé se používá když chceš zamezit přístup k nějakému fóru Anonymním uživatelům. A při přidávání uživatele ke skupině máš možnost nastavit, že ta skupina bude jeho výchozí 
WhiteWolfSix píše: Myslím si, že toto je len vec nastavenia. Vždy si môžeš nastaviť, ktorá skupina je defaultná, t.j. ako sa bude daný užívateľ zobrazovať na fóre.
ano ale ručne, automaticky se to nenastaví, a stejneě ikdyž to nastavím tak zůstene stále v obou skupinách, tzv. když máte 2 kategorie na fóře, první kategorie je pro uživatele skupiny "xxxxxx" (tuto kategorii smí vidět jen uživatelé této skupiny) a druhá kategorie pro uživatele "yyyyy" (tuto kategorii smí vidět jen uživatelé této skupiny), když defaultně budu mít nastavenou skupinu "xxxxxx" tak když se někdo přihlásí do kategorie "yyyyy" tak zůstan i v té "xxxxx" takže teoreticky uvidí obě kategorie, de to ovšem smazat ručně ale proč né automaticky...

Ameeck píše: Těch několik výchozích skupin je tam kvůli oprávněním, která můžeš nastavovat více úrovňově, třeba skupina Registrovaní Uživatelé se používá když chceš zamezit přístup k nějakému fóru Anonymním uživatelům. A při přidávání uživatele ke skupině máš možnost nastavit, že ta skupina bude jeho výchozí![]()
ano ale jako administrátor, ale taky tam nemůžu být stále, takže když uživatel který moderuje tuto skupinu a příjme toho člnena tak se výchozí skupinou nestane, stále zůstane výchozí ta defaultní a ani se nesmaže takže ten člen je v obouch skupinách.. dále viz článek víš

Ten tvůj předposlední přípsěvek nechápu.
Ty skupiny jsou řazeny odspoda. A u každé kategorie můžeš naprosto přesně vidět kdo ji vídí, a kdo ne. Pokud tam nemáš vyhovující skupinu, použij další. Taky když to tady popišuješ, tak neřikej xxx a yyy, ale tu skupinu definuj, tedy je to výchozí(předdefinovaná skupina), anebo výchozí skupina pro uživatele(ze které např. se odvozuje jeho barva)?
Napiš čeho chceš dosáhnout...
Ty skupiny jsou řazeny odspoda. A u každé kategorie můžeš naprosto přesně vidět kdo ji vídí, a kdo ne. Pokud tam nemáš vyhovující skupinu, použij další. Taky když to tady popišuješ, tak neřikej xxx a yyy, ale tu skupinu definuj, tedy je to výchozí(předdefinovaná skupina), anebo výchozí skupina pro uživatele(ze které např. se odvozuje jeho barva)?
Napiš čeho chceš dosáhnout...
Ameeck zkráceně
de mě o to že když někoho dám do jiné skupiny zůstane mě i v té v které byl a to mě vadí...
de mě o to že když někoho dám do jiné skupiny zůstane mě i v té v které byl a to mě vadí...

A jak tedy pak chceš dovílit toho, že je někdo ve více skupinách? Myslím tím, kdyby to fungovalo jak píšeš.
jednoduše, stačilo by, aby v konfiguraci nastavení fóra bylo "umožnit uživateli více skupin Ano-Ne" a kdyby jsi dal ano, dělo by so to co teď, kdyby jsi nastavil Ne, tak by se děla ta má verze, toť vše 
a jelikož my s tím nic neuděláme tak je to jen pláná myšlenka aby tam něco takového bylo
a jelikož my s tím nic neuděláme tak je to jen pláná myšlenka aby tam něco takového bylo