phpbb jako cele stranky
phpbb jako cele stranky
Prosim ukaze mi nekdo jak udelat, treba jako mate tady z phpbb cele stranky, s bocni listou, moznosti pridavat clanky... aby to nebylo jen forum?????? Jestli se blbe ptam, nebo to tu nekde je, tak se omlouvam..
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: phpbb jako cele stranky
Hľadaj portálové riešenia založené na phpbb.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Podle mě, by se na tohle hodil UNITED NUKE
Hledej
joggler97 píše: Podle mě, by se na tohle hodil UNITED NUKEHledej
Upřímně, United-Nuke je dost velký zlo, přechod z něj na trojku byl poměrně dost nepříjemný a není to zrovna optimální řešení CMS. Je dost pomalý, robustní a ne moc flexibilní.
Spíš bych to řešil portálem, jak napovědel ww6.
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Buď portál, nebo nějaký redakční systém ve spojení s phpBB, třeba Drupal.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
Pozrel som si nejaké phpbb portály a phpbbplus. Je to celkom dobré, ale viac sa mi pozdáva spojenie fórum + redakčný systém. Články potom vypadajú lepšie ako na portáloch. Zatiaľ je ale fórum na mojom webe to hlavné, a ak by som urobil v fórum len ako podstránku v RS, tak by mi nefungovali externé odkazy na konkrétne témy.
Ak mám zas RS len ako odkaz z fóra, nikto tam nechodí. Nevideli ste náhodou niekde web s orámovaním a lištou z RS a namiesto niektorého článku tam bolo fórum, alebo niečo podobné?
Ak mám zas RS len ako odkaz z fóra, nikto tam nechodí. Nevideli ste náhodou niekde web s orámovaním a lištou z RS a namiesto niektorého článku tam bolo fórum, alebo niečo podobné?