Problem s COLOR GROUPS
Problem s COLOR GROUPS
nainstaloval som si mod a vsetko mi ide... len na spodnej strane fora mi nechce zobrazovat ranky ake som si vytvoril uz v administracii fora... a este sa v instalacii pise ze mam upravit subor index.php ale ked ho upravim tak mi vypisuje chybu na foree... a neda sa zobrazit forum...
pls pomozte mi...
pls pomozte mi...
-
R0b!n0
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam podobny problem a to :
Dole som si nastavil ADMINISTRATORA cervenou a aj som sa v Administracii nastavil k Administratorovi,myslim k tej skupine ale ako pridem na forum tak dole som oranzovou tak ako to bolo povodne ... neviete co s tym ... a dvakrat som kontroloval ci som nespravil nekde chybu ale ne ...
Dole som si nastavil ADMINISTRATORA cervenou a aj som sa v Administracii nastavil k Administratorovi,myslim k tej skupine ale ako pridem na forum tak dole som oranzovou tak ako to bolo povodne ... neviete co s tym ... a dvakrat som kontroloval ci som nespravil nekde chybu ale ne ...
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
index.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
//
// End session management
//
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
include_once($phpbb_root_path.'includes/functions_color_groups.'.$phpEx);
color_groups_setup_list();
Fuhrer -> jedine toto ti pomoze
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
index.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
//
// End session management
//
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
include_once($phpbb_root_path.'includes/functions_color_groups.'.$phpEx);
color_groups_setup_list();
Fuhrer -> jedine toto ti pomoze
- Darth_Yoda
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Tak předně barvy a management skupin se dá upravovat ve všech podobných modech. Já si myslím že to je každého volba, neprohlašuji že Color Groups je na nic, jen říkám, že já osobně preferuji Extend rank color, to je vše. Díky za slyšení.
Pesimisté jsou přesvědčeni, že všechny ženy mají volné mravy; optimisté v to doufají.