phpbb 2.0.22
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
phpbb 2.0.22
Dnes bola uvoľnená ďalšia verzia phpbb 2.0.22, ktorá rieši niekoľko závažných bezpečnostných dier. Viac informácií Vám určite pripravia naši redaktori
Download: http://www.phpbb.com/downloads.php
Download: http://www.phpbb.com/downloads.php
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
-
invalid user
Template
Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist v 2.0.21 mi to robilo tiez ale dal som nejaky update s 20-tky a islo to potom, teraz uz nejde ten update a ani ked prekopirujem z ineho tak nejde..
Podle toho jak máš MODované fórum...
Pokud vůbec, tak stáhni Changed Files Only, což jsou jen upravované soubory, ty nahraješ přes staré a spustíš akutalizační skript databáze.
Pokud tam MODy máš, tak Code Changes, a musíš ty aktualizační upravy dělat ručně, a i tady budeš spouštět aktualizační soubor.
Pokud vůbec, tak stáhni Changed Files Only, což jsou jen upravované soubory, ty nahraješ přes staré a spustíš akutalizační skript databáze.
Pokud tam MODy máš, tak Code Changes, a musíš ty aktualizační upravy dělat ručně, a i tady budeš spouštět aktualizační soubor.
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
*02* prosím mám menší problém .....
Aktualizuji to ručně a schází mi poslední krok ..
Cituji
jenže já v daném souboru řádek $lang['Please_remove_install_contrib'] ... nemám, proto bych prosila někoho hodného, kdo by mi poslal pár řádků kolem chybějícího textu, zda jsem to třeba jednou nezapomněla omylem přidat a nebo jestli je to v úplné ehm *16*
Děkuji pěkně předem
Aktualizuji to ručně a schází mi poslední krok ..
Cituji
Kód: Vybrat vše
#
#-----[ OPEN ]---------------------------------------------
#
language/lang_english/lang_main.php
#
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Line 1019
$lang['Please_remove_install_contrib'] = 'Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted';
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------------------
#
$lang['Session_invalid'] = 'Neplatné spojení. Odešlete prosím formulář znovu.';Děkuji pěkně předem
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
$lang['Admin_reauthenticate'] = 'To administer the board you must re-authenticate yourself.';
$lang['Login_attempts_exceeded'] = 'The maximum number of %s login attempts has been exceeded. You are not allowed to login for the next %s minutes.';
$lang['Please_remove_install_contrib'] = 'Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted';WhiteWolfSix (WW6)
-
BigSnake353