Chcem sa opýtať či niekto má skúsenosti s Modom Post Icons .. Ukážka.
Ide o mód, ktorý umožňuje pridanie ikon pred samotné fóra, alebo thready. Dnes som sa pokúsil o jeho inštaláciu, ale veľmy sa nepodarila. Niesom žiaden "phpGuru" takže sa vtom až tak nevyznám. Po vykonaní všetkých zmien pri pokuse otvoriť niektoré z fór som sa stretol s hlásením..
Fatal error: Call to undefined function get_icon_title() in W:\www\modules\Forums\viewforum.php on line 492
Predpokladám, že chyba bude asi vtom, že fórumbeží ako Modul cms UnitedNuke. DB majú pozmenený názov a možno aj nejaká cesta bude iná...
Za každú radu vpored ďakujem.
Taktiež mi napadlo, že pri pokuse nainštalovať mód Post Description, ktorý pridáva k fóram a postom "subject" som sa stretol s problémom hneď pri prvom kroku a to ....
Kód: Vybrat vše
#-----[ SQL ]----------------------------------------
#
ALTER TABLE [Prefix]topics ADD topic_description VARCHAR( 100 ) NOT NULL ;
#
#-----[ SQL ]----------------------------------------
#
ALTER TABLE [Prefix]posts_text ADD post_description VARCHAR( 100 ) NOT NULL ;Tak ma zaujíma ako to má správne byť a taktiž či sa oplatí inštalovať "komplikovanejšie" módy..ako napr. delenie fór do subfór Ukážka na fórum, ktoré beží pod UnitedNuke. Res. či budú funkčné, alebo sa stále stretnem s nejakou chybkou...
Vopred ďakujem
edit. aby som nezabudol verzia fóra je phpBB 2.0.19. Adresa: EsaMuFórum