ahoj,
na http://forum.znamylekar.cz mam nasledujici problem:
avatary se daji nahravat, kontrolovano na serveru ,ale po nahrani se nezobrazi jak v profilu a hlavne ani u prispevku.
avatry pouzite z galerie se zobrazuji spravne.
adresar avataru ma spravne nastavena opravneni 777.
nevite co by jeste mohlo zpusobovat tento problem?
diky
Avatar jde nahrat ,ale nezobrazuje se
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avatar jde nahrat ,ale nezobrazuje se
Inštaloval si na fóre nejaké MODy?
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
vubec nic, uplne ciste forum pouze ma upravene header af footer
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
over si či sú súbory v zložke includes správne nainštalované... over ich veľkosť s originál súbormi v PC
WhiteWolfSix (WW6)
soubory v includes jsou v poradku, pro jistotu jsem je prepsal soubory z instalace.
Verze je take posledni.
Verze je take posledni.
-
Payn
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, me se to rozbilo tim, ze jsem duplikoval databazi, udelal novou a ten duplikat dal do nove kvuli testovani. Fakt nevim co duplikace muze rozbit. Na nic sem zatim neprisel.....
Head Game Developer, hlavni vyvojar, admin OS IRC
Snazim se pomahat uzivatelum reprodukovanim jejich chyby a naslednym resenim. Vzdy popiste chybu co nejkonkretneji: kdy se chyba objevila, po jakem zasahu/ci zmene, jak dlouho chyba pretrvava a kam odkazuje. Usetrite mi cas v hledani zavady.
Snazim se pomahat uzivatelum reprodukovanim jejich chyby a naslednym resenim. Vzdy popiste chybu co nejkonkretneji: kdy se chyba objevila, po jakem zasahu/ci zmene, jak dlouho chyba pretrvava a kam odkazuje. Usetrite mi cas v hledani zavady.