[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
jaho
[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Prosím o pomoc. Omylem jsem v administraci deaktivoval obrázky v přílohách příspěvků a SZ. Po nové aktivaci, kdy je v administraci vše nastaveno správně mi všechny stávající obrázky zmizly a místo nich je jen tato hláška: [Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.].
Samozřejmě nejdou ani vkládat nové, píše že Přípona jpg není povolena.
Prosím o radu-pomoc.
Díky.
Odkaz na fórum a jeden příklad hlášky.
Samozřejmě nejdou ani vkládat nové, píše že Přípona jpg není povolena.
Prosím o radu-pomoc.
Díky.
Odkaz na fórum a jeden příklad hlášky.
Re: [Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazová
Máš tu příponu přidanou u obrázků v "Nastavení příloh podle druhu"?
Tak v tom případě přesně popiš, jak jsi příponu deaktivoval a zase aktivoval.
-
jaho
To je přesně to, co si moc nepamatuju, protože jsem začal zmatkovat...potřeboval jsem tam přidat dokumenty PDF, což se mi po delší době podařilo, jenže nějak jsem omylem odšktnul fajfky u souborů obrázky...já myslel, že se odškrtává co se má uložit, jenže to je naopak...už to vím, jsem trotl...Takže skupina obrázky byla pryč, tak jsem ji yytvořil znovu (obrázek), ale výsledek je špatný...obrázky nejdou.
Mě přijde divný, že jsou tam ty nefunkční přípony na jednom řádku a na zbytku je jeden řádek na jednu příponu. Zkus je smazat a přidat postupně.
-
jaho
Díky moc...toto řešení pomohlo!!!
Zdraví Jarda
Zdraví Jarda