Index
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Index
Jen bych se chtěl zeptat, co je to oficiální index a co by tam mělo být?
-
Adamcz
No radši sem to dal zpátky a nechám si poradit protože toto se mi nezdá úplně nejlepší způsob 
Officální index jako toto
Officální index jako toto
Kód: Vybrat vše
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="content-language" content="cs-cz" />
<meta name="robots" content="all,follow" />
<meta name="author" lang="cs-cz" content="christian vaclavkrejza[at]gmail[dot]com" />
<meta name="copyright" lang="cs-cz" content="phpBB.cz Group" />
<meta name="description" content="Fórum podpory české lokalizace phpBB - naleznete zde sekce pro řešení problémů s fórem, MODy, styly nebo s vlastní tvorbou." />
Naposledy upravil(a) leschek dne úte 09. pro 2014 17:42:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vložení do BBKódu [code]
Důvod: Vložení do BBKódu [code]
Omlouvám se, ale pořád nerozumím.
Můžeš napsat co se ti nezdá nejlepší?
P.S. Tak jsem možná pochopil. Pokud to chceš dostat do hlavičky fóra, tak to můžeš přidat do souboru styles\tvuj_styl\template\overall_header.html.
Pokud to chceš generovat na základě obsahu (příspěvků), tak na to budeš potřebovat nějaký MOD.
Tohle chceš mít v hlavičce stránky?Adamcz píše: Officální index jako toto
...........
P.S. Tak jsem možná pochopil. Pokud to chceš dostat do hlavičky fóra, tak to můžeš přidat do souboru styles\tvuj_styl\template\overall_header.html.
Pokud to chceš generovat na základě obsahu (příspěvků), tak na to budeš potřebovat nějaký MOD.
-
Adamcz
Ok, takže takto 
Mám své forum jen tak pro své účeli testování
Forum mám nahrané na SFTP serveru a mám tam ty soubory
Themes atd a pak tam mám soubor index.php
A tam jsou jiné věci než jsou ve zdrojovém kodu
A ani nevím zda tam je k tomu někde vypsaná nějak cesta kde se co nachází 
Tak proto hledám hlavní ten index toho zdrojového kodu
Snad už jsem to napsal dobře 
Mám své forum jen tak pro své účeli testování
Forum mám nahrané na SFTP serveru a mám tam ty soubory
Themes atd a pak tam mám soubor index.php
A tam jsou jiné věci než jsou ve zdrojovém kodu
Tak proto hledám hlavní ten index toho zdrojového kodu
-
Adamcz
Díky moc přesně todle jsem hledal!leschek píše:Omlouvám se, ale pořád nerozumím.
Tohle chceš mít v hlavičce stránky?Adamcz píše: Officální index jako toto
...........
Musíš pročistit cache a obnovit šablony změněného stylu.