ProxyBoti - Neustále jsou na foru

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
Truger

ProxyBoti - Neustále jsou na foru

Příspěvek od Truger » sob 15. lis 2014 15:59:59

Čau, už asi 1 měsíc mě trápí na foru proxyboti. Dnes mě napadlo udělat úplně nové a celé znova forum. Vypnul jsem tam prozatím registraci, ale neustále tam proxyboti jsou. Viz. dole kdo je online. Chtěl bych se zeptat, jak se odstraním aby tam už nebyli. Za rady děkuji !

Forum : http://forum.gamever.eu/

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: ProxyBoti - Neustále jsou na foru

Příspěvek od leschek » sob 15. lis 2014 17:31:38

No. jestli je to něco, co má v user agentu napsáno nějaké proxy, tak je můžeš přidat do skupiny botů.
Já mám na svém fóru vytvořenou skupinu "Nechtění boti", ve které mám boty, který na fóru nechci a u těch mám nastavené snad všechny oprávnění na "NIKDY", takže víceméně nikam nemůžou. Mám je ale i ve skupině "Boti", která je jejich výchozí skupinou, tak vypadají (mají barvu) jako boti.

Truger

Příspěvek od Truger » sob 15. lis 2014 17:58:50

Dobře, takže si mám vytvořit skupinu Boti a jak je do té skupiny dám. Mohu porosit o přesný návod. Díky.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » sob 15. lis 2014 18:08:58

Skupinu Boti bys už měl na fóru mít.

Novou skupinu vytvoříš v administraci - uživatelé a skupiny - Správa uživ. skupin - Vytvořit novou skupinu: a odeslat

Uživatele mezi boty přidáš v administraci - Boti/vyhledávače - Přidat Bota (dole).

Do nové skupiny přidáš uživatele v administraci - uživatelé a skupiny - Správa uživ. skupin - na skupině kliknout na členové a dole je formulář "Přidat uživatele".

Truger

Příspěvek od Truger » ned 16. lis 2014 11:32:16

Vytvořil jsem novou skupinu s názvem : Nechtění boti Nenastavil jsem jim žádné práva.
Vytvořil jsem nového bota s názvem : Nechtění boti

Abych tam toho bota přidal, tak musím jít do skupiny nechtění boti a dát členové a dole ho přidat a dát odeslat ? Je to tak ? Jakmile to udělám, tak bot nebude mít žádné práva, tudiž ani na vytvoření příspěvku atd.

Povolil jsem registraci a stále se nikdo neregistroval, ale stále na foru jsou : Ve fóru je celkem 27 uživatelů :: 2 registrovaní, 0 skrytých a 25 hostů

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » ned 16. lis 2014 12:46:39

Truger píše:Vytvořil jsem nového bota s názvem : Nechtění boti
Předpokládám, že jsi ho vytvořil přes možnost v boti/vyhledávače.
Truger píše:Abych tam toho bota přidal, tak musím jít do skupiny nechtění boti a dát členové a dole ho přidat a dát odeslat ?
Ano
Truger píše: Jakmile to udělám, tak bot nebude mít žádné práva, tudiž ani na vytvoření příspěvku atd.
Bude mít oprávnění ze skupiny boti, pokud v ní je (pokud jsi ho přidal jako bota v nastavení botů/vyhledávačů)plus oprávnění dalších skupin, ve kterých je. Pokud u skupiny "Nechtění boti" nejsou nastavena žádná oprávnění, tak bude mít pouze oprávnění ze skupiny boti.
Truger píše:Povolil jsem registraci a stále se nikdo neregistroval, ale stále na foru jsou : Ve fóru je celkem 27 uživatelů :: 2 registrovaní, 0 skrytých a 25 hostů
Nerozumím, co je na to zvláštního?

Truger

Příspěvek od Truger » ned 16. lis 2014 13:09:05

Jde mi o to, že ti boti jsou neustále na forku viz. je jich tam např. 50 přitom jsem na forku sám a nikdo jiný tam není. Registraci jsem zakázal, takže se nezaregistrují.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » ned 16. lis 2014 13:41:06

Tím, že bota do fóra přidáš, ho vlastně zaregistruješ, takže ho uvidíš jako třeba "můj bot" a ne jako 50 uživatelů se stejným user stringem. Má to tu výhodu, že tak máš nad tím, co ti boti dělají, kontrolu.
Jak jsi bota přidal?

Zamčeno