Zdravím.
Rád bych na své stránky umístil vyskakovací okno, ktere by se objevilo vždy pokud by se jednalo o uživatele který není registrovaný. Zkoušel jsem hledat na netu i zde na stránkách, ale nejsem z toho moc moudrý a zde na stránkách jsem našel pouze dva příspěvky, které mi ale moc nepomohly. Pochopil jsem pouze to, že se vyskakovací okno zapisuje do overall_header, ale popravdě vůbec nevím co dál.
Jedná se o stránku http://sw-wiki.g6.cz/index.php. V okně by mělo být pár informací ohledně toho, že práce na stránce pokračují ale pomalu, nějaký kontakt na případnou spolupráci apod. Nejde mi o reklamu ani potvrzení věku apod.
Předem děkuji za každou radu.
Vyskakovací okno
Re: Vyskakovací okno
Já vyskakovací okna nemusím (uživatelé je můžou blokovat), ale existuje MOD (a pravděpodobně jich je víc), který umí přidat blok/oznámení, které se zobrazí určité skupině, např. nepřihlášeným. V tomto bloku/oznámení může být napsáno cokoliv. Asi by to šlo vytvořit s trochou html a css znalostí za pomocí podmínek v šablonách. Na svém foto fóru (odkaz v podpisu) něco takového používám (text o registraci).
Re: Vyskakovací okno
Děkuji za potvrzení toho co jsem si myslel. Vyskakovací okno není zrovna ideální řešení. Také děkuji za odkaz na podmínky, zkusím toho využít a zrealizovat to co potřebuji přes ně.
Přeji hezký den
Přeji hezký den