phpbb a joomla

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
Grimley

phpbb a joomla

Příspěvek od Grimley » úte 09. zář 2014 13:42:24

Ahoj,
mam takovej napad, mam jiz rozjete forum a rad bych ho vylepsil redakcnim systemem (Joomlou). Nasel jsem nejakej nastroj ph8bb bridge, s tim asi problem nebude, ale nenapada me kam nainstalovat tu Joomlu (forum mam na adrese hcpcefans.cz) a rad bych tam mel i ten redakcni system, jelikoz forum pak bude soucasti sablony webu. Ten bridge asi jen napoji databazi joomly na databazi uzivatelu phpbb....jde o to, jak nainstalovat tu joomlu jestli mate nekdo tuseni. Dekuji za rady

kksmirice
Junior tým
Junior tým
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb a joomla

Příspěvek od kksmirice » úte 09. zář 2014 15:05:00

Osobně bych vytvořil subdoménu (např. forum) tam přesunul fórum a na hlavní doménu nainstaloval Joomla!
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

Grimley

Re: phpbb a joomla

Příspěvek od Grimley » úte 09. zář 2014 15:53:34

Děkuji, to už mě napadlo, zkusím to asi. Případně, tenhle web je dělanej jak? myslím to horní menu. Je to nějakej frame, nebo jak?:) děkuji za odpověď

Zamčeno