Kde se dá administrátorem v ACP uživateli nastavit: Zobrazit vaše příspěvky?
Nebo si to sám uživatel má možnost nastavit v UCP? Nenašel jsem to tam však...
Nojo upravit svůj starý příspěvek... ale abych se podle toho mohl zařídit musel bych tu mít možnost toto smazat, abych si tento text jako reakci na vaši výzvu mohl dát do úpravy nějakého svého staršího příspěvku...
Další otázka je, zdali někdo vůbec bude reagovat na můj text vložený do nějakého mého starého příspěvku. Uživatelé vědí že jsem přidal něco do nějakého starého příspěvku? Když vytvořím NOVÉ TÉMA tak si toho hned každý všimne. Myslíte si že stejně tomu tak bude i když to napíšu do nějakého svého starého příspěvku?
Smazal bych si tento nový text - nové téma ale tu možnost tu prostě nemám. To klikátko tu prostě není. Tak až od příště.
Kde se dá uživateli nastavit: Zobrazit vaše příspěvky?
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Kde se dá uživateli nastavit: Zobrazit vaše příspěvky?
Klikněte na vaše jméno (kdekoliv kromě toho za odhlásit) a pak klikněte na "Vyhledat příspěvky uživatele" nebo vedle odkazu na uživatelský panel by měl být odkaz "Zobrazit vaše příspěvky". ale to najde pouze témata, ve kterých příspěvky jsou. Nastavit se to, myslím, nikde nedá. Co byste na tom chtěl nastavovat?drajfus píše:Kde se dá administrátorem v ACP uživateli nastavit: Zobrazit vaše příspěvky?
Nikdo po vás nic mazat nechce, pouze použít tlačítko upravit, pokud chcete do tématu vložit nějaké další informace a váš příspěvek je poslední. Opravdu není třeba psát několik příspěvků za sebou. Většinou lidi nesledují fórum v reálném čase, takže si to pak přečtou všechno najednou. Popřípadě můžete napsat do důvodu úpravy, že jste přidal nějaké informace, nebo do samotného příspěvku dopiště UPRAVENO, EDITOVÁNO, P.S. nebo něco podobného, takže si toho člověk všimne.drajfus píše:Další otázka je, zdali někdo vůbec bude reagovat na můj text vložený do nějakého mého starého příspěvku.
Obávám se, že pokud příspěvky nebudete upravovat, tak si už nikdo nebude všímat žádných vašich příspěvků a nebude záležet na tom, jestli je četl nebo ne.
Myslím, že na to upozorněni nijak nejsou.drajfus píše:Uživatelé vědí že jsem přidal něco do nějakého starého příspěvku?
To ano, ale stejně tak stačí napsat do už existujícího tématu se stejným problémem nový příspěvek a také si toho každý všimne. Pomáhá to na fóru udržovat pořádek. Není třeba, aby tu bylo 50 stejných témat, pak se v tom špatně hledá.drajfus píše:Když vytvořím NOVÉ TÉMA tak si toho hned každý všimne.
Na druhé straně je lepší pro každý problém vytvořit nové téma (nebo dopsat příspěvek do existujícího tématu) a nepsat více problémů do jednoho tématu.
Pokud je váš příspěvek poslední, tak není důvod do něho něco nedopsat. Pokud poslední není, tak prostě napíšete dodatečné informace do nového příspěvku.drajfus píše:Myslíte si že stejně tomu tak bude i když to napíšu do nějakého svého starého příspěvku?
Re: Kde se dá uživateli nastavit: Zobrazit vaše příspěvky?
Asi jsem nebyl pochopený.
U registrovaných uživatelů na mém fóru se jim vůbec nezobrazuje možnost - klikátko: Zobrazit vaše přispěvky. Kdežto zde na tomto fóru to vidím. Myslel jsem si že je to na každém fóru automatická funkce ale nejspíš ne. Potom jsem mudroval nad tím kde či jak to nastavit.
Další věc která by měla být k dispozici asi každému je smazání vlastního příspěvku či tématu. Každý si přece záhy může říci: Je to hloupost co jsem napsal. Beru to zpátky a smazat to. Ne?
A další věc která mě v souvislosti s tímto napadá je tato:
Může reg. uživatel smazat svůj vlastní příspěvek když už na něj někdo reagoval? Nebo má v tomhle případě prostě smůlu!
U registrovaných uživatelů na mém fóru se jim vůbec nezobrazuje možnost - klikátko: Zobrazit vaše přispěvky. Kdežto zde na tomto fóru to vidím. Myslel jsem si že je to na každém fóru automatická funkce ale nejspíš ne. Potom jsem mudroval nad tím kde či jak to nastavit.
Další věc která by měla být k dispozici asi každému je smazání vlastního příspěvku či tématu. Každý si přece záhy může říci: Je to hloupost co jsem napsal. Beru to zpátky a smazat to. Ne?
A další věc která mě v souvislosti s tímto napadá je tato:
Může reg. uživatel smazat svůj vlastní příspěvek když už na něj někdo reagoval? Nebo má v tomhle případě prostě smůlu!