Doporučím Vám jedno. Pokud jste nedůvěřivý ke členům podpory, a nepochopíte jednoduchý popis a instalaci, která opravdu nemůže být jednodušší tak od vytváření webovek a fóra rovnou odstupte a raději si najděte někoho, kdo Vám to celé vytvoří a nebudete muset do toho zasahovat.
Tím jednoduchým popisem myslím následující:
1. Otevřu stránku Stáhnout phpBB
2. Na stránce vidím 3 kategorie: Poslední stabilní verze, Aktualizace, Čeština - Překlad
3. Jelikož neprovádím aktualizaci, ale instaluji nové fórum, tak koukám do kategorie Poslední stabilní verze
4. Zde vidím dva odkazy: phpBB 3.0.12, phpBB 3.0.12 + překlad
5. Jelikož tvořím webovky a chci instalovat fórum, tak určitě znám vyhledávač Google díky kterému jsem zjistil, že phpBB není český systém (před samotnou instalací jsem určitě zjišťoval informace, protože se o to předtím zajímám).
6. Díky zjištěním údajům vím následující:
- Balík phpBB 3.0.12 bude asi samotný systém phpBB.
- Balík phpBB 3.0.12 + překlad má u sebe dopsáno + překlad. Ha, to asi znamená, že je v češtině!
8. Zjistil jsem, že návod je velmi stručný. Ale koukám a vidím, že slovo instalaci je zabarveno jako odkaz.phpBB.cz píše: Instalace nového fóra
Stáhněte si celý balík phpBB 3.0.12 a češtinu. Obsah češtiny překopírujte do souborů fóra a nahrajte na web pro instalaci.
9. Kliknu na slovo instalaci a co se mi to nezobrazí? Návod jak na kompletní instalaci phpBB!
Takže abych to schrnul. Pokud nepochopíte ani tenhle návod, tak to rovnou vzdejte. A pochopte jednu věc. Členi místní podpory jsou tu proto, aby ve volném čase pomáhali (zadarmo!) řešit potíže ostatním. Ale aby se dal daný problém vyřešit, tak je potřeba podporu poslouchat, dodržovat jejich pravidla a taky jim trochu důvěřovat.
Dodatek: Větu o tom, kolik mi je a že toho o životě moc nevím si příště laskavě odpusťte. Neznáte mě osobně, aby jste mě mohl soudit. Taky o Vás netvrdím, že jste paranoidní.
Dodatek na Váš nový příspěvek: Opravdu neděláme všechno nejlépe. Nejsme nejchytřejší. Ale pokud chcete tvořit webovky a fórum, musí te se naučit pracovat s internetem jako celkem. Takže kombinovat zdroje, pročítat si informace, pročítat si stránky celé (to se týká informace v mém příspěvku, kde jsem na stránce našel návod na instalaci phpBB i s obrázky