PHP 5.4
PHP 5.4
Provozuji své fórum ve verzi 3.0.12 a v administraci mám hlášku o zastaralé verzi PHP. Můj hosting mi nabízí přechod rovnou na PHP 5.4. Mohu na něj přejít aniž by nastaly potíže?
-
péťa
Re: PHP 5.4
phpBB 3.0.12 podporuje PHP 5.4, proto by vám mělo fórum fungovat. Na druhé straně, pokud změní hosting nastavení PHP, tak může dojít k problémům. Před několika měsíci jeden populární český hosting aktualizoval PHP a na několika fórech měli problémy.
- Difadon
- Kontaktovat uživatele:
Dobré odpoledne,
Každá aktualizace samozřejmě může přinést nějaké drobné potíže. Ale zároveň je dobré, aktualizaci provést. Většinou přináší pozitivní změny, kterých je více než potíží. Například větší bezpečnost kódu, zrychlení zpracování,...
Je to stejné, jako kdyby jste se ptal, zda máte aktualizovat phpBB z verze 3.0.0 na verzi 3.0.12.
Každá aktualizace samozřejmě může přinést nějaké drobné potíže. Ale zároveň je dobré, aktualizaci provést. Většinou přináší pozitivní změny, kterých je více než potíží. Například větší bezpečnost kódu, zrychlení zpracování,...
Je to stejné, jako kdyby jste se ptal, zda máte aktualizovat phpBB z verze 3.0.0 na verzi 3.0.12.
Díky za odpověď.
Přechod na verzi 5.4 proběhl bez komplikací.
To Difadon: Myslím jsi nepochopil moji otázku.
Přechod na verzi 5.4 proběhl bez komplikací.
To Difadon: Myslím jsi nepochopil moji otázku.