Zdravím komunito,
možná budu za hlupáka že neumím hledat. Ale raději se zeptám. Do konce měsíce budu přesouvat své fórum pod jiného hostera s stejnou doménou. Jenže se obávám několika věcí ohledně přesunu. Na záloze databáze asi žádný problém nebude, ale v minulosti se mě stalo že po přesunu z jednoho hostingu na druhý se mě odpálily všechny přílohy, především tedy obrázkové. Nechtěli se po přesunu zobrazovat, dost jsem o tom našel tady i na zahraničních diskuzích, ale i tak se mě to tehdy nepodařilo rozjet. Nakonec jsem se na to vykašlal, a proto bych rád tomuto problému tentokrát předešel.
Můžete mě prosím povědět jak efektivně a bez škod zazálohovat přílohy bez následného poškození dat?
Další věcí co mě zajímá, jak je to s přesunem fóra pokud mám použito několik modifikací + automod (autobackup, ultimate points, mchat, mchat bot). Bude potřeba kvůli těm modifikacím dělat něco extra?
Děkuji za případné rady
Očekávaný přesun fóra - nejasnosti
Re: Očekávaný přesun fóra - nejasnosti
Přílohy
Návod na přesun fóra na phpBB.com
MODy - data MODů jsou uložená v databázi jako je tomu u fóra a úpravy jsou mezi soubory fóra, takže se přesunou s fórem (pokud tedy v phpMyAdminu z nějakýho důvodu nevynecháš některý tabulky nebo na ftp nějaký soubory).
Návod na přesun fóra na phpBB.com
MODy - data MODů jsou uložená v databázi jako je tomu u fóra a úpravy jsou mezi soubory fóra, takže se přesunou s fórem (pokud tedy v phpMyAdminu z nějakýho důvodu nevynecháš některý tabulky nebo na ftp nějaký soubory).