Interny player pre uploadovane videa a hudbu
-
vBrute
- Kontaktovat uživatele:
Interny player pre uploadovane videa a hudbu
Čaute, ako už z názvu vyplýva chcel by som mať vlastný player pre uploadované videá, máte s nejakým skúsenosti? Čo som googlil, tak dve najlepšie alternatívy sú vraj jwplayer a video.js, skôr sa prikláňam k tomu druhému, keďže je opensource a nemal by mat žiadne obmedzenia, ale sa neviem nikde dopátrať k bb kodu, viete mi niekto poradiť?
správca BRUT.me Portálu
Re: Interny player pre uploadovane videa a hudbu
Čau.
A z jakých zdrojů chceš hudbu a video v těch přehrávačích přehrávat?
A z jakých zdrojů chceš hudbu a video v těch přehrávačích přehrávat?
Já používám přímo přehrávač ze stránek úložiště a do příspěvku vložím pomocí 
P.S. : funguje to na phpbb 2, tak předpokládám, že i na phpbb 3 to bude fungovat
A taky mě napadlo, že jsou i BBcode, který můžeš použít, ale jak říká Lešek podle toho co by to mělo být za formát.
kódu, který mi na tom serveru vygenerují. Jde to u různých formátů,ale z hlavy je nevím... můžu zjistit pokud bude zájem.embed src
P.S. : funguje to na phpbb 2, tak předpokládám, že i na phpbb 3 to bude fungovat
A taky mě napadlo, že jsou i BBcode, který můžeš použít, ale jak říká Lešek podle toho co by to mělo být za formát.
-
vBrute
- Kontaktovat uživatele:
no napríklad na youtube som si už bb kod pridal, mne ide o tie subory, ktore sa uploaduju ako prilohy do komentarov, tak aby šli priamo vo fore prehrat ked su uložene na fore
, a samotných formatov čo najviac, teda wmv, mp3, mp4, mov, wav, avi, mpg...
správca BRUT.me Portálu
Já s tímto (přehráváním příloh) nemám zkušenosti, ale četl jsem, že to závisí na pluginech prohlížeče a nainstalovaných přehrávačích, které tyto přílohy přehrají. To ale záleží na tom, co má uživatel nainstalováno na PC.
Na druhé straně existuje spousta BBCodů na přehrávání různých formátů, ale tyto soubory, pokud se nepletu, nejsou uloženy jako přílohy.
Tady je téma na phpBB.com, které popisuje, jak přehrávat flv a wmv soubory nahrané jako přílohy.
Osobně bych to ale multimedia přílohama neřešil, protože to znamená velký množství přenesených dat. Zkoušel jsem dělat pro svoje fórum nějaký návody (cca 1200 x 800px) v avi a něco málo přes minutu zabralo kolem 100 MB. Nějak si nedovedu představit, co by na to řekli na hostingu, kdyby si to za den prohlídlo několik desítek lidí.
Na druhé straně existuje spousta BBCodů na přehrávání různých formátů, ale tyto soubory, pokud se nepletu, nejsou uloženy jako přílohy.
Tady je téma na phpBB.com, které popisuje, jak přehrávat flv a wmv soubory nahrané jako přílohy.
Osobně bych to ale multimedia přílohama neřešil, protože to znamená velký množství přenesených dat. Zkoušel jsem dělat pro svoje fórum nějaký návody (cca 1200 x 800px) v avi a něco málo přes minutu zabralo kolem 100 MB. Nějak si nedovedu představit, co by na to řekli na hostingu, kdyby si to za den prohlídlo několik desítek lidí.
Jestli máš zájem můžeš zkusit ten server co používám já, jen se zaregistruješ a zdarma máš 5GB prostoru a další doplňky jako třeba pluginy právě na přehrávání podporovaných souborů na tvých stránkách.
zde stránky : https://app.box.com/home/
soubory jsou:
zde stránky : https://app.box.com/home/
soubory jsou:
Kód: Vybrat vše
Content Preview supports viewing the following file types (up to 100MB - excluding video files which can be previewed in their entirety):
Document types:
'as', 'as3', 'asm', 'bat', 'c', 'cc', 'cmake', 'cpp', 'cs', 'css', 'csv', 'cxx', 'diff', 'doc', 'docx', 'erb', 'gdoc', 'groovy', 'gsheet', 'h', 'haml', 'hh', 'htm', 'html', 'java', 'js', 'less', 'm', 'make', 'ml', 'mm', 'msg', 'ods', 'odt', 'pdf', 'php', 'pl', 'properties', 'py', 'rb', 'rtf', 'sass', 'scala', 'scm', 'script', 'sh', 'sml', 'sql', 'txt', 'vi', 'vim', 'wpd', 'xls', 'xlsm', 'xlsx', 'xml', 'xsd', 'xsl', 'xslt', 'yaml'
Flash:
'flv', 'f4v', 'swf'
Image:
'ai', 'bmp', 'eps', 'gif', 'ind', 'jpeg', 'jpg', 'png', 'ps', 'psd', 'tif', 'tiff'
Presentation:
'odp', 'ppt', 'pptx'
Video:
'3g2', '3gp', 'avi', 'm2v', 'm2ts', 'm4a', 'm4v', 'mkv', 'mov', 'mp4', 'mpeg', 'mpg', 'off' 'qt',
***Video Preview is an Enterprise only feature
***You can preview videos up to 5GB in filesize
Audio:
'aac', 'aifc', 'aiff', 'amr', 'au', 'flac', 'm4a', 'mp3', 'ogg', 'ra', 'ram', 'wav', 'wma'Re: Interny player pre uploadovane videa a hudbu
Mimo téma: Jde tam nahrát složku se souborama? Myslím jako najednou.
popravdě na 100 % to nevím, ale myslím, že ano....
zkusím se podívat 
Ano jde tam i složka nahrávat
Ano jde tam i složka nahrávat
Díky, to je výborná zpráva.
-
vBrute
- Kontaktovat uživatele:
ďakujem Vám za ochotu, čo sa týka tých BBkodov, tak som teraz nainštaloval MOD Advanced BBcode Box
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ode_box_3/
a je to úplne o niečom inom, plno nových bbkodov a ikonkami, prehladne usporiadané, písanie príspevku je o úroven vyššie
samozrejme že bežné videá ked budem potrebovat, budem ukladat inde, ten box.com čo tu odporúča čertík sa javí ako velmi dobrá možnosť, thanx (y) no v buducnosti niektorých špecifických prípadoch by som chcel mať možnosť pustat priamo z mojho serveru, tam mám limit velkost hdd,,, ten návod čo lešek postol je zas len o jwplayeri, staršieho dáta a mnoho užívatelov tam písalo že im to nejde, nemá to u mna až takú vyysokú prioritu, napíšem najprv do oficiálneho fóra videojs, snáď mi tam budú vediet poradiť, dám potom vediet...
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ode_box_3/
a je to úplne o niečom inom, plno nových bbkodov a ikonkami, prehladne usporiadané, písanie príspevku je o úroven vyššie
samozrejme že bežné videá ked budem potrebovat, budem ukladat inde, ten box.com čo tu odporúča čertík sa javí ako velmi dobrá možnosť, thanx (y) no v buducnosti niektorých špecifických prípadoch by som chcel mať možnosť pustat priamo z mojho serveru, tam mám limit velkost hdd,,, ten návod čo lešek postol je zas len o jwplayeri, staršieho dáta a mnoho užívatelov tam písalo že im to nejde, nemá to u mna až takú vyysokú prioritu, napíšem najprv do oficiálneho fóra videojs, snáď mi tam budú vediet poradiť, dám potom vediet...
správca BRUT.me Portálu