reklama jen pro nepřihlášené
Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
reklama jen pro nepřihlášené
Dobrý den,
mám fórum a na něm reklamu, chtěl bych ji ale zobrazovat pouze nepřihlášeným, nevíte někdo jak to mám napsat do šablony? Dejme tomu že se jedná o obrázek. Jak jej mám zobrazovat pouze přihlášeným?
mám fórum a na něm reklamu, chtěl bych ji ale zobrazovat pouze nepřihlášeným, nevíte někdo jak to mám napsat do šablony? Dejme tomu že se jedná o obrázek. Jak jej mám zobrazovat pouze přihlášeným?
Naposledy upravil(a) leschek dne čtv 15. srp 2013 12:51:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto z "potřebuji počeštit styl"
Důvod: Přesunuto z "potřebuji počeštit styl"
Re: reklama jen pro nepřihlášené
Ahoj, tak trochu si protiřečíš
V jedné větě píšeš, že ji chceš zobrazovat pouze nepřihlášeným a v další, že pouze přihlášeným.....
Komu se tedy má zobrazovat reklama ?
má se zobrazovat nepřihlášeným, sory
ale to je celkem jedno, chci hlavně vědět jak napsat tu podmínku ;)
Pro přihlášený - viz podobné téma
Pro nepřihlášený nějak takto:
Seznam podmínek.
Pro nepřihlášený nějak takto:
Kód: Vybrat vše
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->Re: reklama jen pro nepřihlášené
Díky moc. 
No a možná taky
Kód: Vybrat vše
<!-- IF S_IS_BOT -->- Fargotroniac
Tato podmínka způsobí, že se reklama zobrazí pouze robotům. ;)nikabb píše:No a možná takyKód: Vybrat vše
<!-- IF S_IS_BOT -->
Pouze ? Myslela sem, že to tak, že pokud chce reklamu zobrazovat také pro roboty, pak tam vloží tuto podmínku ještě. Nebo jsem si to myslela špatně ?