Neregistrovaní uživatele

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
JohnyMaco

Neregistrovaní uživatele

Příspěvek od JohnyMaco » čtv 01. srp 2013 18:12:31

Zdravím, měl bych dotaz mám fórům které již chci nechat pouze jako studnu informací a pořtebuji zakázat možnost pro neregistrované uživatele aby měli možnosti založit nové téma. Samozdřejmě jej nezaloží a chce to přihlašení a když se přihlasí že již měl registraci tak nemá povolené nic kromě nahledu a vyhledávaní. ale já bych chtěl zrušit právě tu možnost aby nemohl ani procházet tento proces kde zjistí že to stejně nemůže.

Prostě jednoduše zkrýt možnosti neregistrovaným k přihlášení nebo aspoň ikony s možností přidaní temata nebo příspěvku.

Děkuji za rady

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Neregistrovaní uživatele

Příspěvek od leschek » čtv 01. srp 2013 21:38:02

JohnyMaco píše:Zdravím, měl bych dotaz mám fórům které již chci nechat pouze jako studnu informací a pořtebuji zakázat možnost pro neregistrované uživatele aby měli možnosti založit nové téma
Tohle by mělo jít pomocí skupinového oprávnění fóra pro skupinu návštěvníci
JohnyMaco píše:Samozdřejmě jej nezaloží a chce to přihlašení a když se přihlasí že již měl registraci tak nemá povolené nic kromě nahledu a vyhledávaní. ale já bych chtěl zrušit právě tu možnost aby nemohl ani procházet tento proces kde zjistí že to stejně nemůže.
Tohle jsem četl asi třikrát a asi mám nějaký slabší den, protože nechápu, co vlastně chceš - ale předpokládám, že by to mělo jít taky pomocí skupinového oprávnění fóra nebo vypnutím registrací.
JohnyMaco píše:Prostě jednoduše zkrýt možnosti neregistrovaným k přihlášení nebo aspoň ikony s možností přidaní temata nebo příspěvku.
V oprávněních můžeš uživatelům/skupinám zakázat vytváření témat a odpovídání na ně.

kksmirice
Junior tým
Junior tým
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kksmirice » čtv 01. srp 2013 21:51:50

@Leschek:
leschek píše:... Tohle jsem četl asi třikrát a asi mám nějaký slabší den, protože nechápu, co vlastně chceš ...
Abych Tě uklidnil, taky jsem si myslel, že je to horkem a hlava mi to nebere, ale četl jsem to desetkrát a nepochopil jsem co má být výstupem toho dotazu...
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

JohnyMaco

Příspěvek od JohnyMaco » pát 02. srp 2013 11:45:52

No vysvětlím jak jsem to myslel :-)

Neregistrovaný návštěvník má všude na fóru možností založit téma nebo příspěvek ale když na tuto možnost klikne automatický to chce aby se přihlásil. A po přihlášení pokud již byl registrován dříve (nyní je vše vypnuto) tak již stejně nemá možnost přidávání tématu nebo příspěvku když se přihlásí. Protože pro skupinu registrovaných to to již mám všude nastaveno jen čtení nic víc a ti tam nemají možnost ani témata zakládat nebo příspěvky.

Co bych chtěl je aby tuto stejnou možnost měly přímo i neregistrovaní a vůbec se jim nezobrazovala možnost icon (založit téma atd...). Jen upozorním že stejné práva mám nasteveny jak na registrovaných tak i u návštěvníku ale stejně to bohužel nefunguje :-(

TheEilag
Podpora
Podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEilag » pát 02. srp 2013 12:18:38

Doména???

S pozdravem:
TheEilag
POSKYTUJI pouze placenou podporu přes Messenger/SZ a jiné komunikační protokoly.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.

TheEilag
Podpora
Podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEilag » pát 02. srp 2013 14:54:56

Dobrý den. Máte nějaký testovací účet?

S pozdravem:
TheEilag
POSKYTUJI pouze placenou podporu přes Messenger/SZ a jiné komunikační protokoly.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » pát 02. srp 2013 14:55:35

Můžeš zkusit přidat k tlačítkům podmínku, takže nepřihlášení nebudou vidět tlačítka odpovědět a nové téma a přihlášení to budou mít jako před tím. Když vypneš registrace, tak by měla zůstat jen možnost pro přihlášení, ale odkaz na registrování se ztratí. Pro styl prosilver to jde takhle:

Otevřít \styles\prosilver\template\viewforum_body.html a najít

Kód: Vybrat vše

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_POST_INFO -->
		<div class="buttons">
			<div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->post-icon<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF --></a></div>
		</div>
	<!-- ENDIF -->

v tom najít

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_POST_INFO -->
a vyměnit za

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_POST_INFO and S_USER_LOGGED_IN -->
Na stránce je to 2x

Otevřít \styles\prosilver\template\viewtopic_body.html a najít

<div class="buttons">
	<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_REPLY_INFO -->
		<div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->reply-icon<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_TOPIC_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_REPLY}<!-- ENDIF -->"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_TOPIC_LOCKED_SHORT}<!-- ELSE -->{L_POST_REPLY}<!-- ENDIF --></a></div>
	<!-- ENDIF -->
	</div>

v tom najít

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_REPLY_INFO -->
a vyměnit za

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_REPLY_INFO and S_USER_LOGGED_IN -->
Na stránce je to 2x

JohnyMaco

Příspěvek od JohnyMaco » sob 03. srp 2013 14:48:00

to leschek > děkuji mnohokrát to je přesně to co jsem chtěl a funguje skvěle :)) .

Zamčeno