Tlacitko to se mi libi
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
tygrikpbcz
Tlacitko to se mi libi
Mistri snazne vas prosim existuje nakej mod nebo kod kterej by umoznil ve foru na prispevek dat like? jestli neco takoveho pro phpbb3 je snazne moc prosim o radu jak na to moc vsem diky
Re: Tlacitko to se mi libi
Takových MODů existuje několik. Jedním z oblíbených je Reputation System.
ja pouzivam thanks for post
-
tygrikpbcz
Zdravim tak Reputation System nainstalovan v modrratorskym panelu to je. ale ve foru jako takovem se mi neukaze moznost lajlovat. prava sem prosel jsou zvolena. ale ta moznost ve foru neni. 
Kromě normálního nastavení MODU je v nastavení fór je položka "Povolit reputace:".
V Oprávněních - oprávnění skupiny/uživatele - Pokročilá oprávnění - záložka Reputační body - Může hodnotit příspěvky.
A nakonec ve skupinových oprávněních fór - - - - Pokročilá oprávnění - záložka Různé je "Může hodnotit příspěvky (dávat reputační body)".
V Oprávněních - oprávnění skupiny/uživatele - Pokročilá oprávnění - záložka Reputační body - Může hodnotit příspěvky.
A nakonec ve skupinových oprávněních fór - - - - Pokročilá oprávnění - záložka Různé je "Může hodnotit příspěvky (dávat reputační body)".
-
tygrikpbcz
Ok par polozek z minule odpovedi sem zapnul ale stale nic ale soudim ze mam nekde chybu v instalaci modu protoze samotne nastaveni modu mi chybi tak skusim reinstal
Znamená to, že tam fakt nic není nebo je tam vypsaná nějaká chyba?tygrikpbcz píše:... samotne nastaveni modu mi chybi...
-
tygrikpbcz
Ahoj chybu to nepise pro jistotu zasilam screen nastaveni. moznosti ve forech jestli maji uzivatele davat lajky taky sem pozapinal. a fe foru proste nic. ale budu slouset moznosti jeste. tim se clovek prave uci 
To ale nejsou skrýnšoty nastavení MODu, ale instalace MODu v AutoMODU. Nastavení Reputací by mělo být pod záložkou .MODy.
Jo a do AutoMODu existuje čeština...
Jestli jsi to instaloval AutoMODem a neobjevila se žádná chyba, tak by mod měl být nainstalován. Takže zkus pročistit cache fóra a obnovit sady obrázků, šablony a skiny stylů.
Jo a do AutoMODu existuje čeština...
Jestli jsi to instaloval AutoMODem a neobjevila se žádná chyba, tak by mod měl být nainstalován. Takže zkus pročistit cache fóra a obnovit sady obrázků, šablony a skiny stylů.
-
tygrikpbcz
Taky sem toho nazoru, ale mam tam jen ten classifieds.takze jde se laborovat proc nam v tech modech neni viz scr.
Naposledy upravil(a) tygrikpbcz dne čtv 25. črc 2013 12:43:25, celkem upraveno 1 x.
Pardon, ale nechápu...tygrikpbcz píše:takze jde se laborovat proc nam v tech modech neni
-
tygrikpbcz
To je scr ze v tech modech je pouze classifieds a po like jako by se zem slehla. probnu to a skusim to od zacatku tu instalaci
Vždyť na tom skrýnšotu je systém reputací. To je to, cos instaloval....
-
tygrikpbcz
Tak se omlouvam byla to moje chyba ted kdyz mam uz v cestine ten instal mod tak sem zjistil ze pri instalaci like modu se musi instalace dokoncit externe po kliknuti na prikaz zde a to sem prehlizel kdyz to nepovidalo cesky takze to nabidky ukazuje.Ale kdyz najedu do fora tak na me vyskoci Fatal error: Using $this when not in object context in /home/users/tygrikpbcz/bazarek.funsite.cz/web/includes/functions_reputation.php on line 580 Tak se jde laborovat : a jeste by sem se chtel informovat na to zdali je mozne classifieds mod na svem webu prejmenovat na nazev inzerce. Nejde o me ,me osobne to neva. ale par lidi se me ptalo proc to nedam cesky jako by jim to vadilo
obzvlast kdyz tam je i u toho kosik.
a tak prosim o info zdali to je mozne a jakym zpusobem.. Jinak ten mod z me strany velmi suprovej davam palec nahoru. ..
Naposledy upravil(a) tygrikpbcz dne čtv 25. črc 2013 15:46:21, celkem upraveno 1 x.
Na Classifieds MOD existuje čeština. Myslím, že se dá vyhledat i na tomto fóru.