Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je v phpbb3 fóru možno vyhledat uživatele podle IP adresy. Mám prostě IP adresu zlobivého uživatele a chci zjistit, které účty na fóru jsou jeho (nebo ze kterých někdy psal).
Děkuji za odpověď, s pozdravem Bobo (http://www.forum.dt125.cz).
Hledání uživatele podle IP adresy
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Hledání uživatele podle IP adresy
Nainstaluj toto co som dal do prilohy je to IP Search a po instalacii to najdes v acp a tam zadas ip adresu a najde uzivatelov ktory maju tu ip adresu
1. Rozbalis rar a nahras subory z root na ftp
2. Spustis http://www.tvojastranka.cz/install.php postupuj podla pokynov v instalacii a nakoniec odstran z ftp install.php potom chod do acp a tam najdes IP SEARCH
2. Spustis http://www.tvojastranka.cz/install.php postupuj podla pokynov v instalacii a nakoniec odstran z ftp install.php potom chod do acp a tam najdes IP SEARCH
- Přílohy
-
- IP Search.rar
- (59.14 KiB) Staženo 238 x
-
Bobo-dt125.cz
Díky moc!
Sice jsem musel ještě někam ručně nakopírovat šablony, ale nakonec se podařilo.
Jen škoda, že v tomto případě se čeština rovná slovenštině...
Ale ještě jednou díky, je to přesně to, co jsem potřeboval. ;)
Sice jsem musel ještě někam ručně nakopírovat šablony, ale nakonec se podařilo.
Jen škoda, že v tomto případě se čeština rovná slovenštině...
Ale ještě jednou díky, je to přesně to, co jsem potřeboval. ;)
kam si kopiroval šablony? Cestinu na tento mod som nenasiel tak do zlozky cs som dal sk jazyk
-
Bobo-dt125.cz
Do amd/style/mods a navíc i do amd/style, protože z chybové hlášky jsem vyčetl, že je (možná jen jednu) to očekává zde.
A slovenština není problém, už jsem si ji částečně přepsal do češtiny, ale to jen tak spíš pro zábavu.
A slovenština není problém, už jsem si ji částečně přepsal do češtiny, ale to jen tak spíš pro zábavu.
-
Tomas_2002
A to se jedná jen o IP při registraci ? Tj., když budu mít člena, který má na foru dvě registrace - jednu registroval z práce a jednu z domova, ale poté se již přihlašuje jen z práce tak si to ten IP search dohromady neda ?danti píše:Nainstaluj toto co som dal do prilohy je to IP Search a po instalacii to najdes v acp a tam zadas ip adresu a najde uzivatelov ktory maju tu ip adresu
- TheEilag
- Podpora

- Kontaktovat uživatele:
U každého příspěvku si můžete dát zobrazit informace o příspěvku a tam také najdete IP ze které uživatel příspěvek odeslal. Pokud chcete aby uživatel nesměl mít stejnou IP tak si to můžete takto zkontrolovat
.
POSKYTUJI pouze placenou podporu přes Messenger/SZ a jiné komunikační protokoly.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE A ČTĚTE PRAVIDLA před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEŽÁDEJTE mne o úpravy/aktualizaci Vašeho fóra. Žádosti o aktualizace pište do fóra Pracovní příležitosti.
NEŽÁDEJTE o hledání módu/stylu/překladu, využijte funkci hledat.
Ještě bych zmínila možnost, která je standardní součástí phpbb. V nabídce členové neboli najít uživatele je položka: a tam stačí dát IP adresu a vyjedou Ti všichni, kteří ji používají 
Kód: Vybrat vše
Zasláno z IP/domény: