Diakritika v phpbb
Diakritika v phpbb
Už asi dva roky prozovuji phpbb na serveru s Windows 2008 + MSSQL + IIS. Všechno bylo v pořádku, ale po reinstalaci ovladače síťové karty a následném restartu serveru se úplně zničila diakritika u textů, které se tahají z DB (např. příspěvky). Zkoušel jsem obnovit databázi ze zálohy - neúspěšně. Zkoušel jsem i znovu nainstalovat phpbb společně s nativním ovladačem pro mssql, ale také to nepomohlo. Vůbec nevím, kde by mohla být chyba. Jinak diakritika vlastních textů pro phpbb je v pořádku.
Re: Diakritika v phpbb
Kde možno vidět?
Nepíšete jaké kódování používala předchozí verze, jaké používá současná verze. Jaké kódování měla databáze před a po reinstalu, zda byl proveden export - import a v jakém kódování.... Jakou verzi phpBB používáte....
O kódování dat není ve Vašem příspěvku ani zmínka. Rozhodně reinstalace ovladače síťové karty na kódování dat nemá vliv.
Nepíšete jaké kódování používala předchozí verze, jaké používá současná verze. Jaké kódování měla databáze před a po reinstalu, zda byl proveden export - import a v jakém kódování.... Jakou verzi phpBB používáte....
O kódování dat není ve Vašem příspěvku ani zmínka. Rozhodně reinstalace ovladače síťové karty na kódování dat nemá vliv.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup