Import cizi databaze do PHPBB fora
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Import cizi databaze do PHPBB fora
Příklad: mám web A s klasickou databází, kde funguje registrace a přihlašování... jde z již hotových účtů vytvořit účty na forum, která bude třeba na www.web.cz/forum? ..tedy, abych mohl používat jedno přihlášení pro web i pro fórum?
Re: Import cizi databaze do PHPBB fora
Mohl by jste být konkrétní v použitých systémech?
Obecně odpovím, ano jde to.
Obecně odpovím, ano jde to.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Väčšinou rôzne webové aplikácie používajú rôzne prefixy tabuliek čím sa daný systém v jednej databáze odlíši od iného systému. Pre prihlasovanie by som využil API z phpBB čím sa vyhneš problémom s nekompatibilitou.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Čeká mě řešení stejného problému. V mém případě Joomla 3.2.3 a /forum ve verzi phpbb3.0.12. Potřebuji udělat, aby přihlášení v Joomla bylo platné i pro fórum a opačně. Jak moc je to náročné? PHP ani mysql moc neumím, vždycky jsem se naučil jen to, co jsem potřeboval, obecně jsem se to nikdy neučil. Zvládnu to s pomocí nějakého návodu? Nebo si na to mám najít profíka? Díky za radu.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje. Nakonec jsem použil JFusion. Díky za tip.