Dobrý den, prosím vás, který soubor bych měl upravit, abych dosáhl tohoto efektu:
Potřebuji, abych vybral obrázek jako přílohu ten se nahrál na fórum a pak jsem jej mohl vložit (URL) mezi mnou určený tag, který bude stále stejný.
Děkuji moc za nápovědu.
Úprava příloh
Re: Úprava příloh
Pomocí BBcode. Nastavte si vlastní jak potřebujete.
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
To ale není možné, jelikož se nevloží URL souboru ale jen kód. Když vložím tento kód do svého BBcode, tak se mi obrázek nezobrazí. Další je, že když vložím obrázek a nevložím jej do příspěvku, ale jen jej nahraji, tak se zobrazuje v přílohách, ale já jej potřebuji zobrazit v příspěvku.
Přesněji řečeno, potřebuji uložit obrázek přes přílohy a poté, aby se obrázek zobrazil v příspěvku a pod ním textarea, kde bude URL obrázku pro sdílení. Proto bych potřeboval najít soubor, který se stará o přílohy, abych jej mohl upravit.
Přesněji řečeno, potřebuji uložit obrázek přes přílohy a poté, aby se obrázek zobrazil v příspěvku a pod ním textarea, kde bude URL obrázku pro sdílení. Proto bych potřeboval najít soubor, který se stará o přílohy, abych jej mohl upravit.
Naposledy upravil(a) kksmirice dne pon 05. lis 2012 18:28:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zbytečná citace předchozího příspěvku!
Důvod: Zbytečná citace předchozího příspěvku!
Není to to samo, na co ses ptal/a před nějakou dobou? Jestli ano, proč zakládáš nové téma? Pokud jsem se spletl, tak se omlouvám.
Je to podobné,
ale na tamto se mi nikdo neozval a tak jsem přemýšlel a trošku jsem to pozměnil a zajímalo by mě, který soubor se stará o ukládání příloh do fóra. Abych mohl aplikovat řešení.
Díky moc
ale na tamto se mi nikdo neozval a tak jsem přemýšlel a trošku jsem to pozměnil a zajímalo by mě, který soubor se stará o ukládání příloh do fóra. Abych mohl aplikovat řešení.
Díky moc
Aha. Tak já bych se zkusil podívat na includes/functions_posting.php. Je tam
což by mohlo být to, co hledáš. A pak je samozřejmě v šablonách styles\tvuj_styl\template\attachnment.html
Kód: Vybrat vše
// Attachment related functions
//
/**
* Upload Attachment - filedata is generated here
* Uses upload classRe: Úprava příloh
Díky moc, podívám se na to.
A když tak ještě napíši, kdybych nevěděl.
A když tak ještě napíši, kdybych nevěděl.