Z jakéhosi neznámého důvodu mi přestaly na fóru jít jako Obrana proti spamu Otázky & Odpovědi, při registraci naskočí jen "Jako obranu proti spam-botům vyžaduje administrátor používání ověřovacího kódu. Kód je zobrazen v obrázku níže. Pokud je kód nečitelný nebo zde není, kontaktujte %s Administrátora%s." plus Ověřovací kód a input text.
Žádné změny v poslední době neproběhly, čím to může být? Ostatní typy obrany proti spamu funkční. Kterou složku mám ve FTP zkusit případně nahradit?
Otázky&Odpovědi
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Otázky&Odpovědi
Rok pruzení a tisíce otázek. Díky podpoře za neutuchající ochotu!
Re: Otázky&Odpovědi
Určitě máš v administraci vybraný kapča plugin otázky a odpovědi?
Právě teď nikoli, právě protože to nefunguje, mám dočasně jiný (samozřejmě se lidi nemůžou registrovat už zřejmě pár týdnů, tak to nechci protahovat, než se to vyřeší), každopádně dnes jsem navíc zjistila, že nejsem sama a i na "spřáteleném" fóru jim to nejde. Možná má tentýž problém víc lidí...? Docela by mě to zajímalo, zatím nahazujeme captchu, ale ta narozdíl od otázek a odpovědí propouští víc spamu, Q&As jsou poměrně spolehlivé, proto mě to a mrzí a ptám se, jestli to náhodou není globální...
Nemyslím si, že by to mohla být epidemie. Teoreticky to může být stylem, protože ne všechny styly podporují otázky a odpovědi (teda oni to asi podporují všechny styly, ale jen od verze 3.0.7 nebo 3.0.8, takže jestli máš styl na starší verzi, tak se OaA nezobrazí, ale v ACP by být snad měly).
Jinak plugin pro OaA by měl být ve složce \includes\captcha\plugins\.
Jinak plugin pro OaA by měl být ve složce \includes\captcha\plugins\.
Jestli máš verzi fóra 3.0.8, tak by jsi měl aktualizovat na novou. To navíc neznamená, že tvůj styl je pro verzi 3.0.8. Podíval jsem se na phpBB.com, kde je prospace pro verzi 3.0.6, která možná ještě otázky a odpovědi neměla (navíc je tam červenej tučnej nápis, že styl neodpovídá současným požadavkům, která phpBB.com má pro tvůrce stylů). Takže aktualizuj si styl a fórum na nejnovější verzi a napiš, pokud to bude i pak zlobit.
Metodou pokus-omyl jsem zjistila, že to je špatnou kombinací verze fóra a skinu, apropo i když máte poslední verzi fóra, je třeba mít i nějakou tu poslednější verzi skinu. Tuším, že 3.0.8 skiny a níž nemají Q&As rády, takže je třeba sehnat novější skin.
-
Aldemius
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
Samozřejmě je důležité mít styl na stejné verzi jako systém phpBB a zároveň obojí udržovat aktualizované na nejnovější verzi. Při každém vydání nové verze phpBB je vydán také postup jak aktualizovat styl na nejnovější verzi.
Samozřejmě je důležité mít styl na stejné verzi jako systém phpBB a zároveň obojí udržovat aktualizované na nejnovější verzi. Při každém vydání nové verze phpBB je vydán také postup jak aktualizovat styl na nejnovější verzi.