Farba url odkazov
Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Farba url odkazov
Zdravím, prosim vás vedeli by ste mi povedať, čo konkrétne a kde upraviť, aby sa zmenili farby url odkazov na fóre? neviem ten kód nájsť, štýl je prosilver, keď nebolo na odkaz kliknuté, tak je bielou farbou a keď sa naň klikne zostane modrý. Tá biela mi splýva v správach s farbou fóra, tak to by som potreboval zmeniť na nejakú inú a o tej modrej by som chcel zatiaľ len vedieť, kde sa mení, tá mi zatiaľ nevadí lebo ju vidno 
Naposledy upravil(a) Jetchelas dne stř 09. kvě 2012 1:09:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do správné sekce.
Důvod: Přesun do správné sekce.
Re: Farba url odkazov
Dobrý den, můžeš, prosím tě, poslat odkaz na fórum? Já jsem se teď díval na čerstvě nainstalovaný fórum a v prosilveru
jsou odkazy v příspěvcích modrý a po kliknutí modrý zůstanou. Díval jsem se i na soukromé zprávy a taky jsou modrý.
jsou odkazy v příspěvcích modrý a po kliknutí modrý zůstanou. Díval jsem se i na soukromé zprávy a taky jsou modrý.
Ako som písal, je to prosilver, no s upraveným vzhľadom. Ale tie farby odkazov sú mi záhadou, neviem o tom, že by sa to menilo. Našiel som asi súbor kde to je zadefinované, ale neviem, ktorý konkrétny kód to je.
Dobře. Já bych začal hledat v souboru styles\prosilver\theme\colours.css někde za tímto kódem
Kód: Vybrat vše
/* Post body links */Re: Farba url odkazov
Ďakujem, no pod tým "Post body links" nevidím zadefinovanú bielu farbu. Neviete mi prosím niekto povedať konkrétny riadok kódu, ktorý určuje akej farby budú odkazy na fóre?
Daj odkaz na fórum. To, že štýl je upravený nám nehovorí nič bližšie. Ak sa dostaneme na fórum a konkrétny príklad, kde ti to splýva, tak 2 kliknutiami ti povieme presný riadok a súbor, kde a čo máš upraviť.
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)