Dnes jsem chtel instalovat nove mody do naseho tridniho fora v systemu united nuke a nanestesti jsem zjistil, ze tento system ma slozky fora rozhazeny vsude mozne. z tohoto duvodu mi tedy mody instalovat nejdou nebo to neumim...protoze nejsem zbehly v programovani, sam si je asi neupravim nebo tak neco.
No a protoze sem zatim nenarazil na stranky, ktere by se touto problematikou zabyvaly, nebylo by urcite od veci zalozit nejakou sekci ve foru, kde by se toto resilo.
No a to je asi vse, predem diky za odpoved.
PHPbb v united nuke a phpnuke
retro píše: Musíš zajet do složky modules/Forums, tam udělat změny. Ale pozor. Soubory tpl se nacházejí v adresáři themes/nazev vzhledu/Forums nebo něják podobně, z hlavy to přesně nevim.
jo na to sem prisel, ale problem mam s tim, ze nemuzu najit napr. soubory co jsou ve slozce \modules\Forums\templates\subSilver\admin\*.*
mam jinej template, ktery tuhle slozku nikde vubec nema a na instalaci nekterych modu to potrebuju.
-
retro
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
...
peetter píše:retro píše:Musíš zajet do složky modules/Forums, tam udělat změny. Ale pozor. Soubory tpl se nacházejí v adresáři themes/nazev vzhledu/Forums nebo něják podobně, z hlavy to přesně nevim.
jo na to sem prisel, ale problem mam s tim, ze nemuzu najit napr. soubory co jsou ve slozce \modules\Forums\templates\subSilver\admin\*.*
mam jinej template, ktery tuhle slozku nikde vubec nema a na instalaci nekterych modu to potrebuju.
themes/nazev vzhledu/Forums/admin
- Herr_Martin_von_Schloss
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
- Herr_Martin_von_Schloss
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Hezké překvapení. Už je to hotové. Takže všechny uživatele, kteří mají problém s PHP nebo s MySQL odkazuji do naší nové sekce <b>Webové technologie</b>, kde si můžete vybrat z několika podsekcí, a to z <b>PHP</b>, <b>MySQL</b>, HTML, XHTML, CSS a také i z Jiných redakčních systémů a fór. Doufáme, že tato sekce přispěje k zvýšení přehlednosti fóra. Váš phpBB team.