schvaleni prispevku
-
forrest23
schvaleni prispevku
zdravim, chtel bych se zeptat, jsem s phpbb3 zacatecnik a chtel bych nekde nastavit, aby nove registrovani nemuseli cekat na schvaleni prispevku, kde se to da nastavit?
-
PeterBocan
Re: schvaleni prispevku
Defaultne je nastavené, že nemusia čakať...
Administracia fora--- Opravnenie ---- Skupinove opravnenie for vyberies skupinu tam Rozne -- Moze prispievat bez schvalenia
Dobrý den,
"může přispívat bez schválení příspěvku" mám nastaveno na ANO, ale přesto příspěvek musí být schválen administrátorem.
"může přispívat bez schválení příspěvku" mám nastaveno na ANO, ale přesto příspěvek musí být schválen administrátorem.
Dobrý večer,
Podívej se v oprávněních na masky oprávnění na poslední možnost "zobrazit oprávnění založená na fórech". Pak vyber fórum a uživatele nebo skupinu. Oprávnění by mělo být zelené a na začátku řádku je takový jako kolečko, na který se dá kliknout a zobrazit (velmi pěkně a graficky), jak se k oprávnění dospělo.
Podívej se v oprávněních na masky oprávnění na poslední možnost "zobrazit oprávnění založená na fórech". Pak vyber fórum a uživatele nebo skupinu. Oprávnění by mělo být zelené a na začátku řádku je takový jako kolečko, na který se dá kliknout a zobrazit (velmi pěkně a graficky), jak se k oprávnění dospělo.