Dobrý den,
jsem v phpbb nováček. Zaregistroval jsem si hosting a doménu na wedosu, fórum bez problémů nainstaloval, ale teď mi vyskakuje error. viz. http://vseforum.cz/
přepis erroru:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/17992/virtual/www/language/cs/viewforum.php:143) in /data/web/virtuals/17992/virtual/www/includes/functions.php on line 4668
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/17992/virtual/www/language/cs/viewforum.php:143) in /data/web/virtuals/17992/virtual/www/includes/functions.php on line 4670
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/17992/virtual/www/language/cs/viewforum.php:143) in /data/web/virtuals/17992/virtual/www/includes/functions.php on line 4671
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/17992/virtual/www/language/cs/viewforum.php:143) in /data/web/virtuals/17992/virtual/www/includes/functions.php on line 4672
error po instalaci
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: error po instalaci
Pokud jste neprováděl žádné úpravy (instalace modifikací), tak zkuste soubor na FTP nahrát znovu. Nejspíše došlo k chybě při přenosu a soubor se nenahrál celý.
Děkuji. Takže stačí ftp smazat a nahrát znovu? Není třeba dělat ještě něco s databází když už jsem jednou instaloval?
Nemusíte mazat celé FTP. Jenom zkuste znovu nahrát soubor, který hlásí chybu.
Soubro nahrán znovu, ale problém přetrvává.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v jazykovom balíčku. Skús tento znovu uploadnúť. Jedná sa o zložku
language/cs
language/cs
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Vše už běží v pořádku. Díky moc