Môj odhad je taký, že niekto (prístup do administrácie máme viacerý) upravil oprávnenia týchto užívateľov ručne priamo v ich účte a preto sa ich oprávnenia líšia od tých skupinových. No ja by som potreboval docieliť zase to, aby keď sa zmenia oprávnenia v skupine "Veterán fóra" aby sa zmenili tie oprávnenia aj u užívateľa "Peter", tak ako to má normálne byť pri členoch skupiny. Fórum je verzie 3.0.7-PL1 (a nerád by som ho aktualizovával, keďže mám tam použitú jednu funkciu - Advanced Poll Voters, ktorá funguje po túto verziu a ešte mám vlastný vzhľad fóra a neviem či by nebol po aktualizácii na novšiu verziu s tým problém). Viete mi s tým prosím niekto pomôcť?
Oprávnenie užívateľov - bije sa s Oprávnenie skupín
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Oprávnenie užívateľov - bije sa s Oprávnenie skupín
Ahojte, mám takýto problém, že Oprávnenie užívateľov sa bije s Oprávnením skupín ... keď si dám ACP -> Oprávnenia -> Zobraziť oprávnenia založené na užívateľoch - tak tam v ľavom hornom okne s názvom "Spravovať užívateľov" mám pár užívateľov. Keď si pozriem ich oprávnenia, tak ich majú iné ako by mali mať podľa tej skupiny, v ktorej sú zaradený, napr. užívateľ "Peter" je v skupine "Veterán fóra", táto skupina má nastavenú možnosť "Môže vypnúť cenzúru slov" na "Nie", no keď si pozriem oprávnenia užívateľa "Peter" (ciest je viacero, tak napr. Užívatelia a skupiny -> Spravovať užívateľov -> vyberiem užívateľa -> Oprávnenie), tak v odseku "Užívateľské oprávnenia" má nastavenú možnosť "Môže vypnúť cenzúru slov" na "Áno". Otázka je prečo to nie je nastavené tak ako je to v tej skupine v ktorej je zaradený?? užívatelia, ktorý nie sú uvedený v ACP -> Oprávnenia -> Zobraziť oprávnenia založené na užívateľoch - v ľavom hornom okne s názvom "Spravovať užívateľov" to majú nastavené rovnako ako v skupine, v ktorej sú zaradený.
Môj odhad je taký, že niekto (prístup do administrácie máme viacerý) upravil oprávnenia týchto užívateľov ručne priamo v ich účte a preto sa ich oprávnenia líšia od tých skupinových. No ja by som potreboval docieliť zase to, aby keď sa zmenia oprávnenia v skupine "Veterán fóra" aby sa zmenili tie oprávnenia aj u užívateľa "Peter", tak ako to má normálne byť pri členoch skupiny. Fórum je verzie 3.0.7-PL1 (a nerád by som ho aktualizovával, keďže mám tam použitú jednu funkciu - Advanced Poll Voters, ktorá funguje po túto verziu a ešte mám vlastný vzhľad fóra a neviem či by nebol po aktualizácii na novšiu verziu s tým problém). Viete mi s tým prosím niekto pomôcť?
Re: Oprávnenie užívateľov - bije sa s Oprávnenie skupín
Áno niektorý admin pridal oprávnenia na užívateľske meno.Vyber užívateľa jeho oprávnenia nastav všetko na nie vtedy bude mať oprávnenia skupín tej skupiny v ktorej je a keď pozrieš do Zobraziť oprávnenia založené na užívateľoch tak ten užívateľ tam už nebude
Musíš mu odstrániť oprávnenia na užívateľské meno
Musíš mu odstrániť oprávnenia na užívateľské meno
Pokud žádáš o podporu, žádej o ní pouze na jednom fóru podpory. 
danti, ďakujem ti veľmi pekne, funguje to
Neopritcher, chápem, ale potreboval som odpoveď (tak som skúsil aj slovenské) a nevedel som, kde ju dostanem, zistil som, že tu áno, tak budem používať iba túto podporu, dík za pochopenie
Neopritcher, chápem, ale potreboval som odpoveď (tak som skúsil aj slovenské) a nevedel som, kde ju dostanem, zistil som, že tu áno, tak budem používať iba túto podporu, dík za pochopenie