DObrý den, poradil by mi zde někdo, jak upravit mód topfive,aby zobrazované odkazy byly v SEO třídě? Zatim mi topfive hází odkazy typu /post1179.html místo /javascript/nefunk-ni-kod-t285.html
Děkuji za rady
Mod TopFive + SEO mod
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
-
Rhianns
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mod TopFive + SEO mod
Skuste něco z tohoto článku http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-m ... e5055.html
phpBB Pravidla | Návody | phpBB 3.0 : Instalace | Nevíš, nauč se
• Nabízím úpravy stylů a modifikací, instalace modx, využívám i JS a Flash.. aj. služby-- více na @rhianns
• Aby vám byla poskytnuta podpora, musíte psát čitelně a srozumitelně • Nedávám podporu přes SZ
• Nabízím úpravy stylů a modifikací, instalace modx, využívám i JS a Flash.. aj. služby-- více na @rhianns
• Aby vám byla poskytnuta podpora, musíte psát čitelně a srozumitelně • Nedávám podporu přes SZ
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Bohužiaľ SEO úpravy sú tak náročné, že sa Ti do toho nik nepustí. Musíš sa obrátiť na tvorcu SEO MODu, ktorý Ti môže pomôcť upraviť TopFive, aby fungoval so SEO MODom.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Možno si budeš musieť zaplatiť za úpravu.Ja som potreboval upraviť MOD Top Topic a cez freelancer.com som našiel chlapíka, čo mi to urobil. Síce to nebolo najlacnešie, ale zasa to môžem použiť na všetkých svojich fórach.