Chyba při přechodu z 3.0.6 na 3.0.8

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
chekotay

Chyba při přechodu z 3.0.6 na 3.0.8

Příspěvek od chekotay » ned 20. úno 2011 19:35:45

Dobrý den, prosím o pomoc.
Chtěl jsem aktualizovat své fórum z verze 3.0.6 na 3.0.8, takže jsem nahrál na server obsah balíčku "3.0.6. to 3.0.8". a přemazal jím původní soubory. Dále jsem přidal adresář "install". Následně jsem klikl na "Nyní začněte s instalací zadáním cesty k složce install/ do prohlížeče.", což mi vyhodilo tuto hlášku:
Fatální chyba instalace
Fatální chyba instalace
index.php [ 403 ]
Module "" not accessible.
Nevím co dál, snad jen se pokusím spustit install_main.php přímo přes prohlížeč... Každopádně za případnou radu budu vděčný.

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba při přechodu z 3.0.6 na 3.0.8

Příspěvek od Culprit » ned 20. úno 2011 22:34:18

Tady někdo nečetl postup instalace. ;-)

Nakopíruj zpět verzi 3.0.6. Budeš li mít štěstí fórum bude fungovat, bude nutné promazat cache. Pak bych postupoval podle návodu instalace. :D
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Zamčeno