Zdravim
Potřeboval bych poradit co udělat pro to, abych měl ve svem phpbb3 defaultně nastaven automatický login při příští návštěvě...
Dekuji
Automatický login
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatický login
Stačí zaškrtnúť príslušné políčko a mať správne nastavené cookies.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
Sweetus
- Kontaktovat uživatele:
jenže ja bych potreboval to policko mit defaultne zaskrtnute jelikoz se prihlasuju pres jiny portal a na forum se mi to loguje samo s redirectem takze neni moznost to zaskrtnout primo ve foru...
je to tak ze se automaticky zaloguju do portalu coz me logne i na foro a kdyz vypnu a zapnu prohlizec tak v portalu jsem stale lognuty ale ve foru uz ne...coz musim znovu odlogovavat a logovat
je to tak ze se automaticky zaloguju do portalu coz me logne i na foro a kdyz vypnu a zapnu prohlizec tak v portalu jsem stale lognuty ale ve foru uz ne...coz musim znovu odlogovavat a logovat
-
Sweetus
- Kontaktovat uživatele:
takze nikdo nevi? 
Kdybys použil google a pár anglických slov, tak to máš asi už dávno
, já zadal do googlu
a vyjelo mi toto na 1. místě.phpbb log in automatically box checked default
Lvlup.cz - nový český herní web...
-
Sweetus