Nefunguje banování
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nefunguje banování
Zdravím,
mám problém s banováním uživatelů. Když chci zabanovat uživatele, tak se sice do banlistu dá, ale nijak ho to na fóru neomezí. Zkoušel jsem vytvořit čistou instalaci 3.0.5 a tam pokusně zabanovat jednoho mnou vytvořeného uživatele, bohužel s tím samým výsledkem, který jsem tu popsal výše. Má někdo nějaký nápad?
mám problém s banováním uživatelů. Když chci zabanovat uživatele, tak se sice do banlistu dá, ale nijak ho to na fóru neomezí. Zkoušel jsem vytvořit čistou instalaci 3.0.5 a tam pokusně zabanovat jednoho mnou vytvořeného uživatele, bohužel s tím samým výsledkem, který jsem tu popsal výše. Má někdo nějaký nápad?
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje banování
Je skutočne daný užívateľ na zozname vylúčených?
Daj link na fórum.
Daj link na fórum.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
To isté sa stalo aj mne. Odbanoval som ho, zase zabanoval a už to išlo... Aspoň mne, ale dôvod neviem...
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Díky za reakce...
ano - uživatel je na banlistu
Teď se mi konečně uživatele povedlo zabanovat. Předtim jsem dával "Exclude from banning" na "Yes" a když jsem to nechal na "No" tak to konečně šlape. Myslel jsem, že když dám "No" tak toho uživatele už neodbanuju, ale šlape to jak hodinky... Může mi to tedy někdo dodatečně vysvětlit co ta nabídka tedy znamená?
ano - uživatel je na banlistu
Teď se mi konečně uživatele povedlo zabanovat. Předtim jsem dával "Exclude from banning" na "Yes" a když jsem to nechal na "No" tak to konečně šlape. Myslel jsem, že když dám "No" tak toho uživatele už neodbanuju, ale šlape to jak hodinky... Může mi to tedy někdo dodatečně vysvětlit co ta nabídka tedy znamená?
Exclude from banning znamená vylúčiť z banovania. Neviem to naisto, ale nemôže to znamenať, že toho užívateľa nemôže nikto zabanovať (iný moderátor alebo tak)?...
🔔
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Exclude from banning znamená odstrániť zabanovaného užívateľa zo zoznamu banovaných.
WhiteWolfSix (WW6)
Prosím o radu, fórum v. 3.0.6, ale nefunguje banování, ip adresa se přidá do seznamu, ale uživatel má plná práva
jedná se o fórum www.forum.truckgames.eu díky.
jedná se o fórum www.forum.truckgames.eu díky.
Proč, když zabanuju '67.159.*.*', adresa '67.159.44.51' zabanovaná není? Když ji zabanuju přímo, bez zástupných symbolů *, tak ano.
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. S banováním žádný problém nemám a když nějakého uživatele zabanuji, tak se na fórum nedostane. Ale vadí mi, že není takto zabanovaný uživatel na fóru nijak označený. Vím, že když se na phpBB2 fóru dal ban, tak se pod username uživatele objevoval buď nějaký status (BAN) nebo obrázek, ale v phpBB3 jsem nic takového nenašel. Jedině mu "BAN" nastavit jako hodnost ručně v adminu, což je ale zdlouhavé a dělat to/pamatovat si...pro každého takto zabanovaného uživatele není zrovna výhra. Nebo něco dělám špatně? Díky za tipy.
ten ukaze zoznam kto ma ban ale len na nick ip neukaze
díky, vyzkouším.