abeceda
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
abeceda
Zdravim nainstaloval som si abeceda mod 1.0.4 a vsetko som spravil ale ked stlacim A alebo B tak ma to presmeruje na kamaratovu stranku
neviem co to ma byt ale fakt je to divne ,, fakt stlacim hocijake pismeno vzdy ma to presmeruje na jeho stranku
mozte mi prosim vas poradit?
Re: abeceda
Akože na klávesnici?
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
nieee na fore na hocijake pismeno alebo cislo kliknme stej abecedy a presmeruje ma tu ku kamaratovi na stranku,,, Senky a dal som abecedu 1.0.3 a ta mi uz vobec nejde nechapem to vsetko som robil presne podla navodu
No asi nie... Daj odkaz na fórum...
🔔
ale stym nic nespravis
tu abecedu 1.0.4 tam nemam iba 1.0.3 a tu mi ani neukazuje ,, preto sa pytam ci niekto nevie co stym moze byt , ci nema podobnu skusenost 
No ešte že to vieš, že nič nespravím. Inak sa nezobrazuje lebo ak máš štýl založený na subsilver2 tak musíš tie template úpravy robiť 2x.
🔔
On je na prosilver style idme to skusit este raz ,, ale ja to viem namodovat len preco ma to hadze na stranku kamosa
SENKY brat moj slovensky!!!! zase to iste ale teraz mi len reffreshne stranku a nic nenajde
Senky vzdy ked kliknem na hocijake pismeno hodi ma to do novinky na fore nemoze to byt nieco zo seo?
Hej! Kliidek, sú to aj iní, nie som na podpore sám. A ak máš seo tak nečakaj, že ti pôjde abeceda bez úpravy .htaccess (či mi veľmi nejde, tak odomňa pomoc asi nečakaj...)
🔔
*** ,,,, ak niekto vie mozte mi poradit prosim? 
Naposledy upravil(a) Senky dne pon 26. črc 2010 18:35:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: bordel...
Důvod: bordel...
Proste to bez odkaz nejde. Neviem ani pozrieť do zdrojáku či to tam náhodou nie je, len je to skryté alebo čo...
🔔
Senky rad by som ale nechajme to tak radse 
No jasné... nabudúce nebude nič bez odkazu... A výhovorky na localhost nebudú platiť 
🔔