Spravovat uzivatela - nastavenie opravnenia pre moderatora

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
peto

Spravovat uzivatela - nastavenie opravnenia pre moderatora

Příspěvek od peto » stř 17. bře 2010 15:12:02

Caute

Potrebujem moderatorovi umoznit spravovat uzivatelov, ide hlavne o moznost mazania podpisov (davaju si tam ludia rozne reklamy)
Nikde v opravneniach skupin som to nenasiel, hladal som aj v opravneniach daneho moderatora.

Ja ako admin mam moznost v profile clena fora kliknut na link Upravit uzivatela(vid. obr.), moderator to nema.

vdaka
uprava-uzivatela.jpg
spravovat-uzivatela.jpg

Senky
Podpora
Podpora

Re: Spravovat uzivatela - nastavenie opravnenia pre moderato

Příspěvek od Senky » stř 17. bře 2010 15:22:49

Normálne mu daj admin práva..teda iba tie, ktoré potrebuješ...
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‎‏‏‎ ‎ ‎ ‎🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)

peto

Příspěvek od peto » stř 17. bře 2010 23:56:47

ved to ze som mu skusal dat rozne admin prava(vid.priloha), dokonca prava hlavneho admina
ale aj tak nema pristup.
Mam podozrenie, ze je to updatom na phpbb 3.0.7 Pl1 SEO
Skusim to na novej instalacii 3.0.7 SEO Premod
Přílohy
opravnenie.jpg

peto

Příspěvek od peto » čtv 18. bře 2010 13:45:10

neinstaloval som cistu verziu phpbb ale zistil som toto:
nastavil som moderatorovi nejake administratorske opravnenia potom som ich chel vyskusat tak som klikol na meno moderatora a tem je [Otestovať užívateľské oprávnenia] a v tom je cely problem, ked som prihlaseny ako admin a mam iba prepozicane opravnenia moderatora tak v ACP vidim uplne nieco ine ako ked sa prihlasi konkretny moderator.

To znamena ze ta funkcia 'Otestovať užívateľské oprávnenia ' nepracuje nejako korektne.
Naposledy upravil(a) peto dne pát 19. bře 2010 19:29:27, celkem upraveno 1 x.

danti

Příspěvek od danti » čtv 18. bře 2010 16:12:58

pokial chces aby modi upravovali podpis v acp tak musis mu dat prava zakladatela inaksie to nedocielis lebo iba zakladatel moze upravovat uzivatela

peto

Příspěvek od peto » pát 19. bře 2010 19:31:40

Nie nemusi byt zakladatel. Staci nastavit prislusne opravnenie na upravu uzivatela. Vtedy v ACP vidi iba to co mam povolene.
Mna zmiatlo to, ze ked som chcel vysusat opravnenie upravovaneho uzivatela tak to nefungovalo. Ked sa prihlasil dany uzivatel tak to bolo OK.

Zamčeno