CA Vintage

Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Zamčeno
Marcellito

CA Vintage

Příspěvek od Marcellito » pon 15. bře 2010 21:49:03

Zdravím,

našiel som perfektný štýl CA Vintage, akurát mám s ním jeden problém. Neviem sa dopátrať kde môže byť chyba, chcem totižto zmeniť veľkosť šírky stĺpca tam kde sú informácie o užívateľovi (na pravo je konkrétny text POST-u).
Skúšal som zmeniť theme/post.css a v ňom hodnotu zo 140px na mojich 210px (aj hodnotu okraja som zmenil zo 150px na 220px). Ale neúspešne :( Nechápem z kadiaľ berie tú šírku keď to css-ko som modifikoval, cash vymazal. Neviete poradiť kde robím chybu?

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Re: CA Vintage

Příspěvek od Culprit » úte 16. bře 2010 9:47:39

Možná nejde o nějaký problém, ale o to, že bys měl styl obnovit. Tedy přesněji řečeno obnovit vzhled.
Protože vymažeš li cache, tak ta nemá přímý vliv na vzhledy fóra. Pak je potřeba obnovit vzhled stylu přímo v ACP na kartě Styly v ACP.

Jinak jsem si zkusil rozšírit tebou zníňovaný sloupec a bez problémů.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Marcellito

Příspěvek od Marcellito » úte 16. bře 2010 19:58:34

Vyriešené.

Problém bol v tom, že style.php vyskladá výsledné css-ko z nejakých externých zdrojov (nejako viac sa mi v tom už nechcelo vŕtať), vyriešil som to tak, že v overall_header som vložil odkaz na moje css-ko s mojou šírkou.

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Culprit » stř 17. bře 2010 9:47:41

style.php bere data z DB podle typu stylu, a kompiluje. Takže, v této chvíli budeš mít velmi statický CSS, bez možnosti použít existujících proměnných pro CSS.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Zamčeno