Hodnosť al. skupina-> obrazok

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
Marcellito

Hodnosť al. skupina-> obrazok

Příspěvek od Marcellito » ned 14. bře 2010 21:46:24

Dobrý deň,
mám na Vás dve otázky, stačí ak mi k spokojnosti odpoviete na jednu :)

a, ako sa dá spraviť aby mal jeden užívateľ viac hodností?

b, ako mám spraviť aby sa mi zobrazoval obrázok skupiny pri konkrétnom užívateľovi, ako napríklad tu máte hodnosť "podpora", tak ja by som mal nejakú skupinu a pri tej skupine chcem aby sa mi zobrazoval tiež podobný obrázok ako u vás (samozrejme s odlišným obsahom)

Ide mi o to, že mám na svojom fóre dve skupiny (časom možno budú aj 3) a chcem aby sa mi zobrazovali nejaké jednoduché obrázky pod avatarom užívateľa, ktoré jednoznačne konkretizujú daného užívateľa.

danti

Re: Hodnosť al. skupina-> obrazok

Příspěvek od danti » ned 14. bře 2010 22:23:20

Marcellito píše:
a, ako sa dá spraviť aby mal jeden užívateľ viac hodností?
Da timto http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5539625
Marcellito píše: b, ako mám spraviť aby sa mi zobrazoval obrázok skupiny pri konkrétnom užívateľovi, ako napríklad tu máte hodnosť "podpora", tak ja by som mal nejakú skupinu a pri tej skupine chcem aby sa mi zobrazoval tiež podobný obrázok ako u vás (samozrejme s odlišným obsahom)

.
v acp nastavis hodnosti a ked pridas uzivatelovi hodnost tak sa zobrazi
Naposledy upravil(a) danti dne ned 14. bře 2010 22:30:33, celkem upraveno 1 x.

Marcellito

Příspěvek od Marcellito » ned 14. bře 2010 22:27:51

reagujem na tvoju druhú časť: to viem že keď dám obrázok tak sa zobrazí, problém je keď chcem dať jednému viac hodností, nie len jednu, nemám tam na výber "ďalšiu možnosť"

danti

Příspěvek od danti » ned 14. bře 2010 22:30:04

Marcellito píše:reagujem na tvoju druhú časť: to viem že keď dám obrázok tak sa zobrazí, problém je keď chcem dať jednému viac hodností, nie len jednu, nemám tam na výber "ďalšiu možnosť"
Tu reaguje zas na tu prvu moznost tym sa to bude dat az 3ranky

Marcellito

Příspěvek od Marcellito » ned 14. bře 2010 22:52:12

Inak ďakujem za odkaz, ten autor tam spomínal zas iný MOD ktorý by sa mi možno viac hodil.

Zamčeno