velký styl

Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Zamčeno
Ags

velký styl

Příspěvek od Ags » sob 27. úno 2010 9:26:28

stahnul jsem si styl prosilver_wow je na phpbb 3.0.5 ale ja ho upravil na 3.0.6 a pak fungoval ale byl velky podivejte se samy http://www.bloodofhonor.wz.cz/
Naposledy upravil(a) WhiteWolfSix dne sob 27. úno 2010 10:06:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Presunuté do správnej sekcie

chekotay

Re: velký styl

Příspěvek od chekotay » sob 27. úno 2010 16:53:38

Ač nejsem žena, přec jsem se podíval - máš to moc hezké, gratuluji. Obrázek

Nicméně mně se stalo něco podobného, když jsem upravoval šablonu, a to jsem jen v textovém editoru přepsal koncovku "aktivní za posledních 5 minut" na "aktivní za posledních 2 minuty". Je to zajímavý jev a pokud sem chodí někdo, kdo tomu rozumí a byl by tak hodný a objasnil mi, jak upravovat šablony, aniž by se toto stávalo (v jiných znakových sadách se to neděje, ale pak se zase text na fóru zobrazuje dost špatně), tak by to bylo pěkné.

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Culprit » ned 28. úno 2010 10:15:32

Ags: hledej problém s automatickým vkládáním reklam u free hostingů.

Chekotay: Jako básník, lyrik, epik možná by ses proslavil, leč pochopiti co zde píšeš je velice nesnadné. Je možné popsati to jednoduchým způsobem, který bude srozumitelný nám všem? Přec když přepíšeš koncovku souboru, část musí přestat fungovat. Ale koncovku, kterou popisuješ neznám, a to mate především mne.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

chekotay

Příspěvek od chekotay » čtv 04. bře 2010 15:24:58

:-D
Nejde o koncovku souboru. Uh, jak to tenkrát bylo...Vše začalo, když jsem nastavil, aby systém hlídal uživatele co dvě minuty, nikoliv co pět minut, jak je defaultně. Jenže pak se naspod fóra vypisovalo:
(Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 2 minut)
což jsem chtěl změnit, a tak jsem si našel soubor, ve kterém se tato věta vyskytuje, přibližně nějak ve formátu
"Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních %d minut"
a to jsem změnil na
"Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za poslední %d minuty"
uložil a znovu uploadoval.
Následně se naspod fóra vypsalo:
(Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za poslední 2 minuty)
ale fórum bylo psáno obrovskými písmeny. :-/

Culprit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Culprit » čtv 04. bře 2010 16:50:49

Checkotay: protože jsi soubor uložil jinak než v kódování UTF-8 bez BOM
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»

Zamčeno