Chyba při zálohování DTB

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
PetrBB
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. říj 2016 21:03:21

Chyba při zálohování DTB

Příspěvek od PetrBB » pát 27. pro 2019 14:12:29

Převzal jsem fórum verze 3.0.11. Chtěl jsem si připravit update na aktuální verzi, ale při zálohování databáze se nevytvořila celá záloha a sql soubor končí chybou.
Pokud zkusím zálohu opakovat, vytvoří se pokaždé jinak velký soubor, ale vždy končí podobnou chybou.
Chybou skončí jak záloha z phpBB tak záloha přes myPHPadmin - viz. obrázky.

Díky za pomoc.
Přílohy
zaloha_chyba_my.jpg
zaloha_chyba_bb.jpg
Naposledy upravil(a) PetrBB dne pát 27. pro 2019 14:31:11, celkem upraveno 1 x.

PetrBB
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. říj 2016 21:03:21

Re: Chyba při zálohování DTB

Příspěvek od PetrBB » pát 27. pro 2019 14:29:36

Ještě dodatek
Zjistil jsem, že chyby vzniknou v případě, že záloho ukládám přímo do PC - ať už zálohou z phpBB admin panelu, tak z myPHPadmin.
Vytvořil jsem zálohu v admin panelu v phpBB jako gzip uloženou ve složce Store. Stáhl jsem ji a obsažený SQL se zdá v pořádku. Zkušební obnova do nové DTB proběhne bez chyby.

x-rated
Příspěvky: 101
Registrován: pát 06. úno 2015 22:02:27
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba při zálohování DTB

Příspěvek od x-rated » pát 27. pro 2019 15:26:51

to by chtělo řešit se správcem serveru, když je problém i přes phpmyadmina, tak to neni chyba fóra

Odpovědět