Hlavním problémem pro mě je kompletní počeštění. Byl by mi někdo ochoten poradit, jak toto forum kompletně počeštit? Zatím co jsem všude hledal, tak mi nijak moc nepomohlo. Předem děkuji a těším se na odpovědi.
Počeštění fora
-
Martin650
Počeštění fora
Zdravím všechny. Nutně bych potřeboval Vaši pomoc. Nedávno mi byla přidělena administrace tohoto fora: http://pan-european.adoforum.net/
Hlavním problémem pro mě je kompletní počeštění. Byl by mi někdo ochoten poradit, jak toto forum kompletně počeštit? Zatím co jsem všude hledal, tak mi nijak moc nepomohlo. Předem děkuji a těším se na odpovědi.
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Re: Počeštění fora
co není počeštěno? Já tam vidím češtinu.
-
Martin650
Konkrétně datumy příspěvků a hlavně vkládání příspěvků. Nové téma a Odpovědět tam je v angličtině.
ak máš prístup do ftp tak si v administrácii pozri verziu fóra a nahraj si tam stiahnutú češtinu pre tvoju verziu.
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
musíte si v tomto případě stáhnout český překlad vzhledu (tlačítek) pro svůj styl a nebo si jej sám počeštit a následně nahrát na FTPMartin650 píše:Nové téma a Odpovědět tam je v angličtině.