Vyšlo phpBB 3.0.12
Vyšlo phpBB 3.0.12
Včerejším dnem je po více než roce na světě nová verze phpBB 3.0.12. Tato verze nepřidává žádné nové funkce, nýbrž opravuje různé chyby.
Další důležitou informací je, že na phpBB.com bude podávána podpora pouze pro verze 3.0.12, pro starší nikoli.
Orig. příspěvek:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2200921
Další důležitou informací je, že na phpBB.com bude podávána podpora pouze pro verze 3.0.12, pro starší nikoli.
Orig. příspěvek:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2200921
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Re: Vyšlo phpBB 3.0.12
To je vše hezké, ale na těchto stránkách jsem zaznamenal zásadní změny. Je prý nový majitel domény phpbb.cz a starý tým údajně odešel. Jak jsem se dočetl, poměrně nehezky. Jak to bude s českým překladem pro phpBB 3.0.12? Ví o tom alespoň někdo něco? Díky za jakoukoliv informaci.
V phpBB 3.0.12 bylo změněno 14 jazykových souborů. Většinou jde o menší změny, nejčastěji o přidání s do http . 9 řádků je nových a jeden se maže. Několik změn je v emailech, kam byla přidaná podmínka IF. Neoficiální překlad najdeš na na fóru s překladama, na které vede odkaz z mého podpisu. Oficiální čeština se může lišit.
Překvapivě o tom, že vyšla nová verze se člověk dozvídá dost kulantním způsobem
Čekala bych nějaké oficiálnější ohlášení společně s českým překladem. 
Souhlasím.
Myslím, že v phpBB je nastavena kontrola verze jednou za den, takže každý administrátor by se nejpozději do druhého dne měl dozvědět, že je nová verze. Samozřejmě, pokud chodí do administrace.
Myslím, že v phpBB je nastavena kontrola verze jednou za den, takže každý administrátor by se nejpozději do druhého dne měl dozvědět, že je nová verze. Samozřejmě, pokud chodí do administrace.
Za chvíli jdu novou verzi instalovat, tak sem zvědavá na ten tvůj překlad
díky
Nezapomeň zálohovat a napiš, jestli to funguje.
Hodíte sem pak prosím nějaké porovnání 3.0.11 a 12? Ať vím, jestli má cenu se do toho pouštět. Dělám v IT a tu víc než kde jinde platí pravidlo - pokud to jede, NEHRABEJ do toho!
Díkes ;)
Hlásím, že překlad od Leška vypadá skvěle
a díky za něj. Zatím sem nenašla něco nepřeloženýho,instalace češtiny proběhla také v pořádku. Co se týče rozdílu 3.0.11 a 3.0.12 vizuálně sem si ničeho zatím nevšimla 
Již jsem psal, že tato verze nic nepřidává, ale opravuje různé chyby.
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Vzpomněla sem si ještě na něco, co se týká toho překladu..... pokud to není chyba, tak se omlouvám. Po úspěšné instalaci phpbb se automaticky vytvoří 1 kategorie a 1 forum. A to se nepřeložilo do češtiny.
• Dále v profilu uživatele se divně propisuje datum a čas (dvě čárky za včera) viz. náhled.
• V moderátorským menu rychlé úpravy dole v tématu chybí možnost
Pokud to nesouvisí s překladem, tak se omlouvám
• Dále v profilu uživatele se divně propisuje datum a čas (dvě čárky za včera) viz. náhled.
• V moderátorským menu rychlé úpravy dole v tématu chybí možnost
sloučit příspěvky

Pokud to nesouvisí s překladem, tak se omlouvám
Zkusil jsem čistou instalaci a vytvořila se mi "Vaše první kategorie" a "Vaše první fórum". Napadá mě, že jsi mohla instalovat fórum v ang. a vložit češtinu až po instalaci.
Za včera mám jen jednu čárku. Jaký formát data a času používáš?
Sloučit příspěvky - více zde.
Za včera mám jen jednu čárku. Jaký formát data a času používáš?
Sloučit příspěvky - více zde.