Dobrý den,
rád bych nastavil/upravil rychlé vyhledávání tak, aby stačilo zadat např slovo "tábor" a fungovalo to jako kdybych zadal slovo "tábor*" - řešil jste to prosím někdo? To, že defaultně je nastaveno hledat přesnou shodu, mi úplně šťastné nepřijde.
Díky.
rychlé vyhledávání dle kořenu slova
Re: rychlé vyhledávání dle kořenu slova
To funguje jak píšeš do pole vyhledávání zadáš tábor* a zatrhneš checkbox 
a najdeš výsledky kde je tábor, táborský atd. pokud ti to stačí takto.Hledat kterýkoliv z výrazů
Není to přesně ono. Běžný ne IT uživatel nezná "*" a ani plus atp. Prostě zadá tábor, a očekává, že mu to najde další tvary - nečekám skloňování atp, ale tábory by to automaticky najít mohlo. Zaškrtávání checkbox mi taky už přijde jako horší user experience. Tedy, vidím rychlé pole vyhledávání, pravděpodobně javascriptem nakonec slova vždy dosadím *.
Předpokládám, že se jedná o rychlé vyhledávání v indexu fóra.
Nestačila by pak jednoduchá úprava vyhledávacího formuláře v overall_header.html, kde by se odeslala již hodnota s "*" přímo v inputu?
Např.: jako zde
Nestačila by pak jednoduchá úprava vyhledávacího formuláře v overall_header.html, kde by se odeslala již hodnota s "*" přímo v inputu?
Např.: jako zde
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup