Ahoj, potřeboval bych vědět, jeslti je možné, při upozornění na nový příspěvěk, připojit i text zprávy, ne jenom odkaz na diskuzi?
Díky
Eisy
Upozornění na odpověď
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Upozornění na odpověď
Muselo by se to dokódovat a MOD na to zatím není. Zkus na phpBB.com napsat do fóra MOD Requests, myslím, že o takovou úpravu by zájem byl a někdo se toho MODu chytne.
Take by me tento MOD zajimal. Nevite je mezitim neco noveho?
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz
Proč MOD? Stačí upravit language/cs/email/topic_notify.txt
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
myslis? a jak? Jakou promenou {....} zadas pro obsah zpravy?Nerdy píše:Proč MOD? Stačí upravit language/cs/email/topic_notify.txt
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz
ehm spletl jsem se... Myslel jsem, že eisy myslí přidat vlastní text a až teď mi došlo, že chce přidat text příspěvkuPetr píše:myslis? a jak? Jakou promenou {....} zadas pro obsah zpravy?Nerdy píše:Proč MOD? Stačí upravit language/cs/email/topic_notify.txt
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Tak jsem to vyresil podle tohoto navodu: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=709655
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz
-
RedyCRX
Chci se zeptat, šlo by nějak udělat, aby se v určitých fórech zakladatelům témat automaticky posílala upozornění na odpověď bez toho aniž by si tuto funkci museli povolit? dík za odpověď